medik8 facials

beautyvit huidverbetering-huidverjonging-platinum-facial

platinum facial

Onze kenmerkende gezichtsbehandeling. Een echte vernieuwende behandeling met zichtbare en onmiddellijke verjongende resultaten. Platinum poeder en haritaki superfruit worden gemengd met liftende polysacchariden om de huid zichtbaar voller en steviger te maken, waardoor de teint er jeugdiger en stralender uitziet.
vergrote porie acne anti-aging huidverjoning

pore refining facial

Een huid perfectionerende gezichtsbehandeling met een 360 graden gerichte aanpak om grove poriën te verwijderen. Geavanceerde houtskool en moringa-extract werken in synergie om verstoppingen zachtjes af te breken. De natuurlijke elasticiteit van de huid wordt hersteld voor een vlekkeloze, gladde teint.
beautyvit huidverbetering acne behandeling onzuiverheden puistjes verstoppingen mee-eters

clarity facial

Een herbalancerende, verhelderende behandeling die perfect is voor de verstopte huidtypes. Passiebloem- en veenbessenextracten werken harmonieus samen met diepreinigende ingrediënten om de huid weer zichtbaar helder en zacht te maken. Onzuiverheden worden verwijderd en het vochtgehalte wordt verhoogd, met als resultaat een weer in balans gebrachte, verhelderde en zichtbaar gezonde huid.
deep hydration hydraterende behandeling

deep hydration facial

Een hydraterende behandeling op meerdere niveaus die de droge, vochtarme huid intens voedt. Het voedende masker overspoelt de huid met vocht om uitdrogingslijntjes op te vullen en de huid weer soepel te maken. De huid voelt zacht aan, is intensief gehydrateerd en ziet er gezond uit.
calming facial kalmeren gevoelige huid roodheid

calming facial

Een professionele behandeling om de gevoelige, geïrriteerde huid te kalmeren en te verzachten. De unieke toepassing van het kalmerende bio-cellulosemasker, verrijkt met zink en hyaluronzuur, geeft het gezicht een aangenaam gevoel van comfort. Gevoelens van trekkerigheid en ontsteking verdwijnen en de huid wordt zichtbaar kalm, egaal en stralend.
brightning facial pigmentvlekken beautyvit huidverbetering