deep hydration facial

deep hydration treatment

De Medik8-hydratatiebehandeling is ontworpen om de droge, uitgedroogde huid intensief te voeden en te hydrateren. Deze behandeling werkt op meerdere niveaus om de huid te revitaliseren en te beschermen. Het bevat een krachtige combinatie van ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, ceramiden en antioxidanten, die synergetisch samenwerken om de huid diep te hydrateren, de huidbarrière te versterken en vroegtijdige veroudering te bestrijden.

Hyaluronzuur trekt vocht aan en houdt het vast in de huid, waardoor deze gehydrateerd en soepel blijft. Ceramiden helpen de lipidenbarrière van de huid te herstellen en te versterken, wat essentieel is voor het behoud van een gezonde huidfunctie en het voorkomen van vochtverlies. Antioxidanten beschermen de huid tegen schadelijke vrije radicalen en externe stressoren die kunnen leiden tot vroegtijdige veroudering.

Deze hydratatiebehandeling biedt niet alleen directe verlichting voor een droge huid, maar helpt ook om de huid te revitaliseren en te verjongen op de lange termijn. Na regelmatig gebruik zal de huid er gezonder, stralender en jeugdiger uitzien en aanvoelen.


Er zijn verschillende factoren die kunnen bijdragen aan een vochtarme huid:


  • Omgevingsinvloeden: Droge lucht, vooral tijdens de wintermaanden of in klimaten met een lage luchtvochtigheid, kan de huid uitdrogen.

  • Overmatig reinigen: Te veel wassen of het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen kan de natuurlijke oliën van de huid wegwassen, waardoor deze droog aanvoelt.

  • Warm water: Douchen of baden met heet water kan de huid uitdrogen en de natuurlijke vochtbalans verstoren.

  • Leeftijd: Naarmate we ouder worden, neemt het vermogen van de huid om vocht vast te houden af, wat kan leiden tot een drogere huid.

  • Onvoldoende hydratatie: Niet genoeg water drinken kan leiden tot uitdroging, wat zich kan manifesteren als een vochtarme huid.

  • Onjuiste huidverzorgingsproducten: Het gebruik van producten die niet geschikt zijn voor uw huidtype of die te veel alcohol of uitdrogende ingrediënten bevatten, kan de huid uitdrogen.

Door deze factoren te herkennen en aan te pakken, kunt u de hydratatie van uw huid verbeteren en een gezonde, gehydrateerde teint behouden.

producten voor een vochtarme huid

lipid balance cleansing oil

Deze zijdezachte reinigingsolie, een favoriet van Medik8, is onze ultieme dubbele reinigingsheld. Geoptimaliseerd met een mix van voedende oliën plus anti-vervuilingstechnologie, voor een krachtige maar voedende reinigingservaring.
hydr8 b5 intense

hydr8 b5 intense

Het lichtgewicht hyaluronzuur serum helpt de natuurlijke productie van hyaluronzuur in de huid op gang te brengen, blokkeert de afbraak ervan en zorgt voor onmiddellijke en langdurige hydratatie gedurende de hele dag.
ultimate recovery

ultimate recovery

Ervaar ultiem comfort met onze ultrarijke crème, perfect voor de droge huid. De intelligente formulering hydrateert en beschermt, ideaal na esthetische procedures. Geniet van een gevoede, gezonde huid, elke dag.

vochtinbrengen hydrateren droge huid

h.e.o. mask

Ervaar klinisch bewezen hydratatie en barrière ondersteuning met ons H.E.O. Mask. Ontworpen om tot 72 uur lang intens vocht vast te houden, terwijl het de huidbarrière verbetert. Word wakker met een stralende, gladde huid.

boek hier uw behandeling