pore refining facial

charcoal mask

Verstopte poriën kunnen voor veel mensen als vervelend worden ervaren. Ze zijn vaak moeilijk te behandelen en ze maken een vlekkeloze, gladde huidteint bijna onmogelijk.


Poriën zullen nooit helemaal verdwijnen alleen al in ons gezicht hebben we ongeveer 300.000 poriën. Doordat sommige verstopt of verslapt zijn, zijn ze beter zichtbaar dan anderen.


De pore refining facial is gericht op het verbeteren van de huidgezondheid en de poriën krimpen als bijwerking hiervan, met als resultaat een gladder uitziende huid met verkleinde poriën. 

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan vergrote poriën.


Genetica speelt een sleutelrol bij het bepalen van de poriegrootte. 

naarmate we ouder worden, beginnen collageen en elastine af te breken wat leidt tot een verlies aan elasticiteit,
hierdoor kunnen de poriën worden vergroot tot een meer opvallende ovale vorm.

Schade door zon en milieuschade kunnen veroudering versnellen,

wat op zijn beurt weer zorgt voor de meer opvallende ovale poriën.

de BELANGRIJKSTE STAPPEN die zorgen voor verkleining van de poriën

pore cleanse gel intense reinigen

talgniveau's

Overactieve talgproductie is een sleutelfactor bij het veroorzaken van vergrote poriën. 


rode klaver extract helpt de talgproductie te verminderen, de celvernieuwing te verbeteren en werkt als een natuurlijk samentrekkend middel om de zichtbaarheid van poriën te minimaliseren. 

pore refining scrub

exfoliatie

exfoliërende zuren hepen om de huid te exfoliëren; het verwijderen van dode huidcellen. Daarnaast zorgt exfoliëren ervoor dat verstoppingen in de porie worden losgemaakt. Amandelzuur is een exfoliërend alfahydroxyzuur (AHA)
pore minimising tonic en watjes

anti-aging

Alfa-liponzuur (ALA), is een krachtige anti-oxidant, beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering veroorzaakt door omgeving en UV-stralen. Het is in staat om schadelijke vrije radicalen te bestrijden, het kan de afbraak van collageen en elastine voorkomen de de delicate structuur van de huid beschermen.

boek hier uw behandeling