clarity facial

acne onzuiverheden verstopte porie beautyvit huidverbetering


De Medik8 Clarity Facial is een effectieve behandeling die passiebloem- en cranberry-extracten combineert met diepreinigende activiteiten om een zichtbaar heldere en gekalmeerde huidteint te herstellen, specifiek gericht op mensen met acne.

Passiebloemextract staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en helpt bij het verminderen van ontstekingen en irritaties die vaak gepaard gaan met acne. Het helpt ook bij het reguleren van de talgproductie, wat kan helpen om verstopte poriën en nieuwe puistjes te voorkomen.

Cranberry-extracten zijn rijk aan antioxidanten en hebben krachtige antibacteriële eigenschappen. Ze helpen bij het bestrijden van acne-veroorzakende bacteriën en bevorderen een gezonde huidflora, waardoor de kans op nieuwe uitbraken wordt verminderd. Bovendien helpen ze de huid te exfoliëren en te ontgiften, waardoor overtollig talg en onzuiverheden worden verwijderd en de poriën worden ontstopt.

Samen werken deze extracten hand in hand met diepreinigende activiteiten tijdens de Medik8 Clarity Facial om overtollig talg, vuil en bacteriën effectief te verwijderen zonder de huid uit te drogen of te irriteren. Deze behandeling helpt de huid te kalmeren, te genezen en in balans te brengen, wat resulteert in een zichtbaar heldere en gekalmeerde huidteint.

Factoren zoals hormonale veranderingen, zoals tijdens de puberteit, voor de menstruatiecyclus, en bij vrouwen in de pre-menopauze, kunnen leiden tot een overproductie van talg. Dit resulteert vaak in een vette huid. Wanneer overtollig talg de poriën begint te verstoppen, ontstaan er puistjes. Het kan enige tijd duren voordat deze puistjes zichtbaar worden, aangezien het tijd kost voordat het talg de porie volledig blokkeert.

Normaal gesproken vernieuwt de huid zichzelf elke 30-40 dagen. Echter, wanneer overtollig talg de porie verstopt, kunnen dode huidcellen vast komen te zitten, waardoor een luchtdichte verstopping ontstaat. Hierdoor kan er geen zuurstof meer door de porie stromen,
waardoor de bacteriën, zoals de P. acnes, beginnen te groeien.

De P. acnes-bacterie is van nature aanwezig op de huid van iedereen en veroorzaakt normaal gesproken geen problemen. Dit komt doordat zuurstof uit de lucht de bacteriën op een laag niveau houdt. Echter, in een afgesloten, met talg gevulde porie, kunnen deze bacteriën zich snel vermenigvuldigen. Ze voeden zich met overtollig talg en produceren irriterende vrije vetzuren.

producten voor een acné gevoelige huid

surface radiance cleanse reiniger acne gevoelige huid

surface radiance cleanse

Ontdek Medik8's best verkopende reinigingsgel, ontworpen om je huid diep te reinigen en te verjongen. Met een krachtige formule die een exfoliërend AHA/BHA-complex bevat, zorgt het voor zichtbaar zachtere, helderdere resultaten.
balance moisturizer beautyvit huidverbetering

balance moisturizer

Ontdek onze lichtgewicht hydraterende crème, verrijkt met pre- en postbiotica voor een gezond ogende huid met een matte finish. De toegevoegde AHA-exfoliator verwijdert zachtjes dode huidcellen voor een perfecte basis. Ervaar direct resultaat voor je huidverzorgingsroutine!
clarity peptides beautyvit huidverbetering

        clarity          peptides

Onthul een stralende teint met ons huid perfectionerende peptidecomplex en 10% niacinamide om roodheid en oneffenheden te kalmeren. Dit lichtgewicht serum minimaliseert talgproductie en herstelt de balans van huidbacteriën voor een gezonde huid. Geschikt voor alle huidtypes.
natural clay mask

natural clay   mask

Ontdek ons Natural Clay Mask, een diep reinigend kleimasker dat onzuiverheden verwijdert en de huid voedt voor een stralende teint. Met de kracht van bentoniet en kaolienklei reinigt dit masker zachtjes, waardoor je huid helder en stralend wordt.

boek hier uw behandeling