calming facial

calming facial

Ervaar de kalmerende en verzachtende werking van onze professionele Medik8-behandeling, speciaal ontworpen voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Deze behandeling herstelt het comfortniveau en biedt directe verlichting, waardoor uw huid zacht en gekalmeerd aanvoelt. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een zachte aanpak, helpt deze behandeling om roodheid te verminderen en de natuurlijke balans van uw huid te herstellen. Laat uw huid stralen met deze doeltreffende en kalmerende behandeling.


Factoren die kunnen bijdragen aan een rode, gevoelige en geïrriteerde huid zijn onder meer:

  • Omgevingsinvloeden: Blootstelling aan extreme weersomstandigheden zoals kou, hitte, wind of zonlicht kan de huid irriteren en roodheid veroorzaken.
  • Huidverzorgingsproducten: Sommige ingrediënten in huidverzorgingsproducten, zoals agressieve reinigingsmiddelen of irriterende chemicaliën, kunnen de huid irriteren en roodheid veroorzaken.
  • Stress: Emotionele stress kan een fysieke reactie veroorzaken die de huid gevoeliger maakt voor irritatie en roodheid.
  • Voeding: Bepaalde voedingsmiddelen of dranken kunnen een negatieve invloed hebben op de huid en roodheid veroorzaken, vooral bij mensen met gevoelige huidtypes.
  • Hormonale schommelingen: Hormonale veranderingen, zoals die tijdens de menstruatiecyclus of tijdens de menopauze, kunnen de huidgevoeligheid verhogen en roodheid veroorzaken.
  • Allergenen: Blootstelling aan allergenen zoals pollen,
    huisstofmijt of dierenhaar kan een allergische reactie veroorzaken die resulteert in roodheid en irritatie van de huid.
  • Overmatige exfoliatie: Te veel exfoliatie kan de huidbarrière beschadigen en leiden tot roodheid en irritatie.
  • Medische aandoeningen: Huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem of dermatitis kunnen leiden tot een rode, gevoelige huid.

Het is belangrijk om de oorzaken van roodheid en irritatie te identificeren en te vermijden,
en om milde en kalmerende huidverzorgingsproducten te gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid.

producten voor de gevoelige/rode huid

calmwise soothing cleanser


Ervaar onze kalmerende en verzachtende cleanser, doordrenkt met ontstekingsremmende ingrediënten om de gevoelige huid te kalmeren en roodheid te verminderen. Zachte, effectieve reiniging zonder de huid uit te drogen.

calmwise serum


Ervaar de kracht van Calmwise Serum, ontworpen om rode, reactieve huid in slechts 1 maand te verminderen. Herstelt, kalmeert en hydrateert voor een stralende teint. Geschikt voor alle huidtypes.

calmwise color correct

Neutraliseer roodheid met onze crème, verrijkt met mineraalgroene pigmenten voor een egale teint. Bakuchiol biedt anti-verouderingsvoordelen zonder irritatie, terwijl niacinamide en aloë vera kalmeren. Directe verlichting voor alle roodheid.
biocellulose masker

ultimate recovery biocellulose mask

Verwen je huid met onze diep hydraterende en kalmerende bio-cellulose gezichtsmasker, ontworpen om de huid te voeden en te verzorgen, vooral wanneer het extra hydratatie nodig heeft.

boek hier uw behandeling