indonesie

Soin signature Indonésie ancestrale ™

indonesie ademhalingstechnieken

Welkom bij onze Indonesië Signature Care™, een eerbetoon aan de eeuwenoude schoonheidsrituelen van Indonesië. Laat je meevoeren op een reis naar Azië, waar we de kracht van balans tussen lichaam en geest herontdekken door middel van authentieke massages en ademhalingstechnieken. Onze exotische behandeling combineert een uitgebreide lichaamsmassage met een verrijkend ademhalingsritueel, allemaal verrijkt met de heerlijke geuren van sandelhout en jasmijn. Met onze gepatenteerde DIGI-ESTHÉTIQUE®-techniek, ontwikkeld door en voor schoonheidsspecialisten, streven we naar optimale resultaten door het beste van Oost en West te combineren. Ervaar een ongeëvenaard gevoel van welzijn en schoonheid, waar elke afspraak een zintuiglijke en persoonlijke reis wordt.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

EXOTISCHE OLIËN: KOKOSPULPOLIE EN SANDELHOUTOLIE

Laat je betoveren door de exotische rijkdom van kokospulpolie en sandelhoutolie. Kokospulpolie staat bekend om zijn hydraterende en voedende eigenschappen, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt. De luxueuze sandelhoutolie voedt de huid diep en helpt bij het kalmeren van irritaties, terwijl het een verleidelijke geur achterlaat die je zintuigen prikkelt en je meeneemt naar een tropisch paradijs.

OLIE-EXTRACT* VAN JASMIJNBLOEMEN

Geniet van de weelde van het olieachtige extract van jasmijnbloemen, een kostbaar ingrediënt dat de huid hydrateert en voller maakt. Deze bloemige extracten voeden de huid intensief en laten een zijdezachte gloed achter, terwijl ze je omhullen met de betoverende geur van jasmijn. Laat je huid baden in luxe en verwennerij met deze exquise oliën.

thuisverzorging

lichaamsscrub sandelwood jasmijn

Cire de gommage corps

bodymist sothys sandelwood jasmijn

Eau de senteur - Corps et cheveux

doucheolie sandelwood jasmijn

Huile de douche 

boek hier uw behandeling