SLEEP GLYCOLIC™

Stap in de schijnwerpers en laat je stralende, zijdezachte huid het gesprek van het feest zijn! Met onze baanbrekende Sleep Glycolic thuis AHA-peelingbehandeling, is een verbluffende transformatie binnen handbereik, zonder de gebruikelijke ongemakken van traditionele peelings.

Laat die doffe, ongelijkmatige huid en verstopte poriën tot het verleden behoren! Met een krachtige dosis van 10% actief glycolzuur, is onze leave-on behandeling ontworpen om 's nachts te werken, zodat je 's ochtends wakker wordt met een merkbaar helderdere en gladdere teint.

Waarom wachten op resultaten als je ze binnen handbereik kunt hebben? Gebruik onze Sleep Glycolic behandeling slechts twee keer per week en bereid je voor op een adembenemende glans en zichtbare revitalisatie die iedereen zal verbazen. Klaar om te schitteren op je volgende feestje? Ontdek de kracht van Sleep Glycolic en laat je huid stralen als nooit tevoren!

de belangrijkste voordelen


Stralende, Zichtbaar Verfijnde Huid:
Sleep Glycolic verwijdert dode huidcellen van het huidoppervlak om een zichtbaar gladdere en stralende teint te onthullen,
met een meer gelijkmatige teint en textuur.

Gezonde Huidbarrière:
Sleep Glycolic maakt gebruik van innovatieve kristallen inkapseling technologie om geleidelijk glycolzuur te leveren in de huid gedurende de nacht.
Dit betekent dat de huidbarrière comfortabel en in balans blijft tijdens het gebruik.

Zichtbaar Geperfectioneerde Huid:
Maakt de huidtextuur zichtbaar schoon, egaliseert fijne lijntjes en rimpels en minimaliseert de zichtbaarheid van hyperpigmentatie.
Het vermindert ook verstopping en de kans op het ontstaan van puistjes.

Een Aanvulling op Uw In-Clinic Resultaten:
Sleep Glycolic kan helpen om de resultaten van een peeling/gezichtscursus te verlengen.
Het kan ook worden gebruikt als een instapniveau, thuis peeling voor degenen die nerveus zijn over hun eerste peeling ervaring.

97%

vond dat de huid gladder werd

95%

vond dat de huid helderder was

91%

vond dat de huid zichtbaar opleefde

91%

vond dat de huid eruit zag alsof het een schoonheidsslaapje heeft gehad

toepassing

  • Stap 1: Breng na het reinigen 's avonds een hoeveelheid Sleep Glycolic ter grootte van een erwt aan op het gezicht, de hals en het decolleté - vermijd het gebied rond de ogen. Een lichte tinteling van de huid is normaal.
    OPMERKING: Voor gebruik 2-3 keer per week.

  • Stap 2: Volg met andere serums en vochtinbrengende nachtcrème. Laat op 's nachts. Omdat Sleep Glycolic direct actief is op je huid, moet het de tweede stap zijn in je huidverzorgingsroutine 's avonds (na het reinigen). Laag alle andere serums en moisturizers op de top.

  • Stap 3: Draag altijd zonnebrandcrème de volgende dag na het gebruik van Sleep Glycolic. Patch testen voor gebruik wordt aangeraden.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

10% Actief Glycolzuur

Glycolzuur is een type alfa hydroxy zuur (AHA) met de kleinste molecuulgrootte, waardoor het diep in de huid kan doordringen. Het breekt de bindingen tussen dode huidcellen af, waardoor de huid gemakkelijk kan worden vernieuwd. Dit resulteert in een zichtbaar helderdere, gladdere en ontstopte huid. Het is het krachtigste AHA-ingrediënt. Het is ingekapseld in cyclodextrine om geleidelijke afgifte aan de huid te garanderen, wat irritatie minimaliseert en de effecten verlengt.

 Koreaans Klaver-extract

Een extract afkomstig van Koreaans klaver, dat samenwerkt met glycolzuur. Het ondersteunt de natuurlijke herstel- en hydratatieprocessen van de huid 's nachts. Het helpt ook de natuurlijke huidbarrière te behouden, wat irritatie vermindert. Het werkt in synergie met glycolzuur om de effecten te versterken en de huid te kalmeren.

Glycerine

Glycerine is een natuurlijk bevochtigingsmiddel. Het houdt vocht vast in de huid, waardoor deze gehydrateerd en comfortabel blijft. Het is een eenvoudig maar effectief ingrediënt dat de huid hydrateert zonder dat het zwaar of vettig aanvoelt.

de wetenschap achter de formule

In de wereld van huidverzorging is er een groeiende fascinatie voor de effecten van exfoliërende zuren, vooral voor hun vermogen om diverse huidproblemen aan te pakken, van hyperpigmentatie tot acne. Binnen deze categorie van zuren zijn alpha hydroxy acids (AHA's) en beta hydroxy acids (BHA's) prominent aanwezig, met elk hun eigen unieke voordelen en toepassingen.

Een van de meest gewaardeerde AHA's is glycolzuur, bekend om zijn kleine moleculaire grootte en diepe doordringende vermogen. Het succes van glycolzuur als exfoliant hangt echter af van twee kritieke factoren: het percentage zuur in het product en de zuurgraad (pH).

Het is algemeen bekend dat zuren alleen actief kunnen zijn bij een bepaalde zuurgraad. Een lage pH is cruciaal om het zuur in het product actief te laten zijn en effectief te laten werken op de huid. Glycolzuur vereist een lagere pH om door te dringen in de huidlagen en daar zijn exfoliërende werk te doen.

Maar naast pH speelt ook de concentratie van glycolzuur een grote rol in de effectiviteit ervan. Studies hebben aangetoond dat hogere concentraties glycolzuur leiden tot betere exfoliatie en verbetering van huidtextuur en hyperpigmentatie. Echter, hogere concentraties kunnen ook leiden tot meer irritatie, waardoor de tolerantie van de huid wordt beïnvloed.

Om de kracht van glycolzuur te beheersen en huidirritatie te minimaliseren, wordt geleidelijke afgifte via kristallen inkapseling gebruikt. Deze technologie zorgt voor een langzame afgifte van het zuur gedurende de nacht, waardoor de effecten worden verlengd en de huid wordt beschermd tegen mogelijke irritatie.

De combinatie van de juiste pH, concentratie en afgiftetechnologie is essentieel voor het maximaliseren van de voordelen van glycolzuur in huidverzorgingsproducten. Door deze factoren te optimaliseren, kunnen we effectieve producten creëren die de huid gezonder maken en tegelijkertijd de effecten van veroudering, pigmentatie en onzuiverheden verminderen.


c-tetra luxe

 Een geavanceerd serum dat een hoog gehalte aan lipiden en 14% vitamine C bevat, speciaal ontwikkeld om de huid te verbeteren en een stralende teint te bevorderen.

advanced day ultimate protect

Bescherm, verjong en hydrateer je huid met Advanced Day Ultimate Protect. Deze dagelijkse moisturizer en SPF 50+ PA++++ zonnefilter biedt een uitgebreide bescherming tegen schadelijke effecten van de zon, terwijl het de vorming van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken voorkomt.

crystal retinal

Ontketen de kracht van Crystal Retinal voor een jeugdigere huidervaring. Met retinAL, 11 keer sneller dan retinol*, biedt dit iconische nachtserum zichtbare verbeteringen in gladheid, helderheid en stevigheid. En dat alles zonder irritatie, dankzij ons gepatenteerde stabiliteitssysteem.

advanced night restore

Ontwaak met een vernieuwde huid in slechts 7 dagen* met Medik8's Advanced Night Restore. Deze krachtige nachtcrème vervaagt hardnekkige lijntjes en rimpels terwijl het je huid voedt en verstevigt. Ontdek de geheimen van een jeugdig uitziende huid, nacht na nacht.