ontspanning afvallen

silhouette

afvallen afslanken

Ontsnap aan de alledaagse stress en verwen jezelf met onze exclusieve massage van lichaamscontouren, een ware traktatie voor liefhebbers van luxe en schoonheid. Deze unieke behandeling combineert de elegantie van Limoges-porselein met geavanceerde afslankende technieken om je lichaam en geest te revitaliseren. Elke zone van je lichaam wordt zorgvuldig behandeld, inclusief de rug, om spierspanning te verminderen, de bloedcirculatie te bevorderen en de huid te verstevigen. Laat je betoveren door de verfijnde aanraking van ons porseleinen accessoire en ervaar een diepe ontspanning en een verbeterd silhouet.

+33%

meer hydratatie

86%

minder cellulite

81%

zichtbaar slanker

86%

onmiddelijk gladmakend effect

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Essentiële oliën:

Deze formule combineert organische mandarijn-, cipres-, citroen- en geraniumolie en kamfer, allemaal bekend om hun afslankende eigenschappen. Ze werken samen om de huid te verstevigen en te helpen bij het verminderen van vetophopingen.

Bruin zeewier rijk aan essentiële vetzuren (Omega's 3, 6 en 9):

Dit zeewier stimuleert de synthese van collageen en herstelt de elasticiteit en stevigheid van de huid. Het helpt ook om de huid te voeden en te hydrateren, waardoor een gezondere en jeugdigere uitstraling ontstaat.

Roze bes olie:

Deze olie, afkomstig van een boom op het eiland Réunion, staat bekend om zijn vermogen om vet te verbranden. Het draagt bij aan het afbreken van vetcellen en stimuleert het natuurlijke afslankproces van het lichaam.

thuisverzorging

Gommage sublimateur silhouette

Sérum jeunesse corps - Lissage/fermeté

Sérum perfecteur de silhouette

boek hier uw behandeling