roodheid couperose sothys clarte & confort

Sérum concentré clarté & confort

De ideale intensieve aanvulling op de crème légère en de crème Protective  om de huid met kwetsbare haarvaatjes in evenwicht te brengen.


Een zeer efficiënte geconcentreerde formule : de polyfenolen van munt- en hazelaarbladeren zijn geassocieerd met een polyfenolencomplex (bosbes, citroen, muisdoorn) met bewezen regulerende (vergemakkelijkte microcirculatie, weerstand van versterkte wanden, vermindering van de doorlaatbaarheid van de bloedvaten), beschermende en onmiddellijk kalmerende (anti-verhitting, frisheidseffect) eigenschappen.

 

Clarté et Confort-lijn.


De huid met kwetsbare of kapotte haarvaatjes heeft een globale regulerende, verzachtende en beschermende werking nodig. Het antwoord van Sothys : Clarté & Confort, een complete huidverzorgingslijn met natuurlijke polyfenolen om het comfort te verbeteren en rode vlekjes te verminderen.


Resultaat : een egale en ontspannen huid.


Toepassing


Breng 's morgens en 's avonds enkele druppels van het serum aan op de rode zones (jukbeenderen, wangen, neus) en vermijd daarbij de zone rond de ogen. Zachtjes inmasseren en vervolgens de aangepaste Clarté & Confort gezichtscrème aanbrengen.


Gebruiksfrequentie: 's morgens en 's avonds gedurende 30 dagen of meer, afhankelijk van de behoefte van de huid, daarna eenmaal per dag om de resultaten te behouden.+50%
effect op rode vlekjes
beuatyvit sothys couperose roodheid

polyfenolen complex

Verbeteren het comfort en verminderen roodheid (munt- en hazelaarbladextracten).
couperose sothys

bosbes-citroen-muisdoorn complex

Verbeteren de kwaliteit van de haarvaten.

uw beauty routine

Kalmeert, verzacht en helpt onzuiverheden van de huid te verwijderen.
nettoyant du matin
masker gevoelige huid kalmeren voeden beautyvit schoonheidssalon sothys breda
masque nutri-apaisant
roodheid couperose sothys clarte & confort
    sérum concentré    clarté & confort
sothys couperose dagcreme nachtcreme
        crème légère          clarté & confort