r-retinoate intense texture

R-RETINOATE® INTENSE

Ontdek het ultieme juweel in de kroon van Medik8's vitamine A-assortiment: r-Retinoate Intense. Deze baanbrekende formule stelt nieuwe normen voor uitmuntendheid in de strijd tegen veroudering, en het bewijs is overweldigend.

In slechts vier weken tijd zul je een opmerkelijk stevigere, gladdere en stralendere huid ervaren, met een dramatische afname van rimpels en pigmentvlekken. Dit is geen loze belofte - het is wetenschappelijk bewezen.

Wat r-Retinoate Intense echt onderscheidt, is zijn kracht. Met een formule die maar liefst 8 keer sterker is dan klassiek retinol en 11 keer sneller werkt, biedt het een ongeëvenaarde effectiviteit. Deze krachtige werking wordt mogelijk gemaakt door een revolutionaire mix van retinal en ingekapseld retinyl retinoaat, een exclusief ingrediënt van Medik8.


Maar daar stopt het niet. r-Retinoate Intense combineert ook vijf van Medik8's meest geavanceerde leeftijdsverbeterende technologieën in één buitengewone nachtcrème. Het biedt alles wat je huid nodig heeft voor verbluffende jeugdvernieuwende resultaten, verpakt in één eenvoudige maar luxueuze stap.


Maak kennis met de toekomst van huidverzorging. Maak kennis met r-Retinoate Intense van Medik8.

de belangrijkste voordelen

Verbluffende anti-verouderingsresultaten:
Bewezen resultaten in het verminderen van tekenen van veroudering, zoals rimpels en pigmentvlekken.


Verbetering van de helderheid van de huid, ongelijkmatige teint en pigmentvlekken:
Helpt de huid helderder en egaler te maken, zelfs voor de gevoelige huid.

8x sterker dan retinol:
De formule is acht keer krachtiger dan traditioneel retinol, wat resulteert in snellere en effectievere resultaten.

11x sneller dan retinol:
Werkt elf keer sneller dan retinol, waardoor je sneller verbeteringen in de huidtextuur en -toon zult zien.

Combineert ingekapseld retinyl retinoaat en kristalgestabiliseerde retinal:
Gebruikt een unieke combinatie van deze twee krachtige ingrediënten voor maximale effectiviteit.

5-in-1 tijdsbespaarder:
Combineert vijf geavanceerde technologieën in één formule voor snelle en allesomvattende resultaten.

Vereenvoudigt je nachtregime:
Bespaart tijd door zowel een nachtserum als -crème in één product te leveren, waardoor je routine eenvoudiger wordt.

7 dagen

tot een zichtbaar helderdere, egalere huid

4 weken

tot drastische vermindering van rimpels

4 weken

 tot zichtbaar minder pigmentvlekken

96%

 is het ermee eens dat r-Retinoate Intense niet irriterend is voor de huid
gebruik r-retinoate

toepassing

  • Stap 1: Na het reinigen 's avonds, masseer 2 pompjes r-Retinoate Intense gelijkmatig over het gezicht, de nek en het decolleté.

  • Stap 2: Dit product moet geleidelijk worden geïntroduceerd omdat het retinal bevat. Gebruik het twee keer per week gedurende de eerste 2 weken, vervolgens om de andere nacht gedurende de volgende 2 weken, en daarna elke nacht.

  • Belangrijk: Gebruik elke ochtend een zonnebrandcrème tijdens het gebruik van vitamine A.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Ingekapseld Retinyl Retinoaat

Dit unieke vitamine A-molecuul, exclusief voor Medik8, is het resultaat van uitgebreid onderzoek. Het is bewezen dat retinylretinoaat 8x krachtiger is dan klassiek retinol, waardoor het indrukwekkende leeftijdsverbeterende resultaten biedt.

 Ingekapseld Retinal

Deze nieuwe generatie vitamine A werkt 11x sneller dan klassieke retinol en richt zich op fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en ongelijkmatige huidtextuur. Het heeft ook antibacteriële eigenschappen die helpen bij het verminderen van zwelling.

Op drone gerichte peptide

Een jeugdversterkende koperpeptide, ingekapseld in een innovatief polymeeromhulsel. Het dringt door in de huidlagen om specifieke cellen te ondersteunen die collageen produceren, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.

 Ceramidecomplex

Een combinatie van ceramiden, fytosterol en vetzuren die de natuurlijke lipidenbarrière van de huid nabootsen. Dit helpt de huid te herstellen en te voeden, waardoor het er gezonder uitziet.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur trekt vocht aan en behoudt het, waardoor de huid gehydrateerd en gevoed blijft. Het heeft het vermogen om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht aan water aan te trekken, waardoor de huid er stralender uitziet.

wetenschap

de wetenschap achter de formule

Als experts op het gebied van vitamine A heeft ons Research & Development-team alles wat we wisten over retinylretinoaat genomen en het potentieel onderzocht om dit te combineren met revolutionaire retinaldehyde. Na twee jaar extra onderzoek en ontwikkeling, bovenop de acht jaar die al besteed waren aan de oorspronkelijke formule, r-Retinoate Day & Night, was het resultaat een unieke combinatie van twee uitzonderlijk krachtige en gestabiliseerde vitamine A-moleculen. Deze zijn versterkt met een drone-gerichte peptide, ceramiden en hyaluronzuur, om zo een revolutionaire 5-in-1 nachtcrème te vormen. Ervaar de omvattende anti-verouderingsresultaten en een luxueuze ervaring.

uw beauty routine

surface radiance cleanse

SURFACE RADIANCE CLEANSE™

Ontdek de geavanceerde formule van Medik8's wereldwijde bestseller, die gericht is op het verhelderen van je teint en het revitaliseren van je huid, zonder dat het droog of trekkerig aanvoelt.
medik8 beautyvit huidverbetering vitamine c serum

C-TETRA® LUXE

Laat je huid elke ochtend stralen met C-Tetra Luxe. Klinisch bewezen om in slechts 4 weken* de zichtbaarheid van rimpels en hyperpigmentatie te verminderen. Met twee keer zoveel vitamine C (14%) als ons originele serum, is C-Tetra Luxe ideaal voor een verbeterde glans en antioxidantenbescherming.
anti-aging-botox

LIQUID PEPTIDES™

Zeg 'nee' tegen expressielijntjes en 'ja' tegen een gladdere, vollere teint met Liquid Peptides. Dit geavanceerde serum bevat 10 peptiden in een samenstelling van 30%, waardoor de verschijning van expressielijntjes en diepe rimpels wordt verminderd en voorkomen, allemaal in slechts 1 flesje.
medik8 beautyvit huidverbetering dagcreme

ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECT™

Bescherm, verminder en hydrateer met Advanced Day Ultimate Protect. Deze dagelijkse moisturizer combineert SPF 50+ PA++++ bescherming met een uitgebreid omgevingsschild tegen zon, vervuiling en meer. Voor een stralende huid zonder rimpels, pigmentvlekken of dofheid - allemaal in één product.