R-RETINOATE® DAY & NIGHT

Ontdek ons opvallende vitamine A-serum dat zowel overdag als 's nachts kan worden gebruikt voor snelle, zichtbare resultaten. Met ons exclusieve ingekapselde retinyl retinoaat - 8x krachtiger dan standaard retinol* - biedt dit luxe serum een diepgaande revitalisatie en gladheid, terwijl het mild blijft voor de huid.

Onze multi-step-in-one formule combineert retinyl retinoaat met gestabiliseerde vitamine C en hyaluronzuur voor een ongeëvenaarde verbetering van teint, textuur en uitstraling van de huid.


r-Retinoate Day & Night biedt revolutionaire wetenschap in een luxe, zeer goed verdragen formule, geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes. Ervaar de kracht van jeugdige vernieuwing en stralende huid met dit uitzonderlijke serum.

de belangrijkste voordelen

Versnelde anti-verouderingsresultaten, dag en nacht

Uniek fotostabiel retinyl retinoaat behoudt zijn kracht in zonlicht en biedt zowel 's ochtends als 's avonds zichtbare verhelderende,
gladmakende en revitaliserende voordelen.

8x sterker dan retinol

Het exclusieve ingekapselde retinyl retinoaat van Medik8 is bewezen zacht, maar toch 8x krachtiger dan standaard retinol*,
wat resulteert in indrukwekkende zichtbare resultaten.

3-in-1 tijdbespaarder

 Deze luxe formule levert alle zichtbare voordelen van rimpelverzachting,
verheldering en hydratatie dankzij vitamine A, vitamine C en hyaluronzuur, allemaal samengevoegd in één krachtig serum.


  toepassing

  • Stap 1: 's Avonds na het reinigen, breng 2 pompjes r-Retinoate Day & Night gelijkmatig aan op het gezicht, de hals en het decolleté.

  • Opmerking: Gebruik altijd een zonnebrandcrème de ochtend na het gebruik van vitamine A.

  de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

  Ingekapseld Retinyl Retinoaat

  Deze bijzondere vitamine A-molecule, exclusief ontwikkeld door Medik8 na 8 jaar deskundig onderzoek, is bewezen 8x krachtiger dan klassiek retinol*. Het levert indrukwekkende resultaten in het verbeteren van de tekenen van veroudering.

  Gestabiliseerde Vitamine C

  Deze vriendelijke vorm van vitamine C biedt uitzonderlijke antioxidatieve bescherming tegen schade door vrije radicalen, terwijl het ook de collageenproductie ondersteunt voor een egale, jeugdig uitziende huid.

  Hyaluronzuur

  Hyaluronzuur heeft de unieke eigenschap om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in water aan te trekken en vast te houden. Het hydrateert de huid diep en laat deze er soepel en gehydrateerd uitzien.

  Vitamine E

  Deze krachtige antioxidant biedt extra bescherming tegen veroudering door vrije radicalen en versterkt de effecten van vitamine C voor optimale resultaten op de huid.

  de wetenschap achter de formule

  Retinyl retinoaat is een van de weinige vormen van vitamine A die fotostabiel zijn, wat betekent dat het zijn kracht niet verliest in zonlicht. Hierdoor kun je krachtige, zichtbare vitamine A-voordelen ervaren gedurende de hele dag.

  Bovendien is retinyl retinoaat bijzonder effectief in het beschermen van het delicate collageen in onze huid tegen de schadelijke effecten van UV-licht.

  Deze innovatieve formule versterkt de verouderende krachten van retinyl retinoaat door dezelfde hoeveelheid gestabiliseerde vitamine C te bevatten als ons C-Tetra serum. Dit biedt krachtige antioxidantbescherming tegen de verouderingseffecten van externe stressfactoren.

  uw beauty routine

  surface radiance cleanse

  surface radiance cleanse

  Ontdek de geavanceerde formule van Medik8's wereldwijde bestseller, die gericht is op het verhelderen van je teint en het revitaliseren van je huid, zonder dat het droog of trekkerig aanvoelt.
  r-retinaote day & night eyeserum oogcreme

  r-retinoate day & night eye serum

  Vervaag fijne lijntjes en rimpels rond je ogen met r-Retinoate Day & Night Eye Serum. Krachtig door Medik8's ingekapselde retinyl retinoaat, 8x sterker dan standaard retinol*. Vermindert zwellingen en donkere kringen, zacht voor de gevoelige huid. Heldere, gladdere ogen.

  advanced day ultimate protect

  Bescherm, verjong en hydrateer je huid met Advanced Day Ultimate Protect. Deze dagelijkse moisturizer en SPF 50+ PA++++ zonnefilter biedt een uitgebreide bescherming tegen schadelijke effecten van de zon, terwijl het de vorming van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken voorkomt.
  gezichtsreiniger

  lipid balance cleansing oil

  Zeg vaarwel tegen hardnekkige make-up met de Lipid-Balance Reinigingsolie. Deze krachtige formule verwijdert moeiteloos zware make-up, zelfs rond de ogen, samen met zonnebrandcrème en dagelijkse onzuiverheden. Ervaar een diepe, grondige reiniging zonder gedoe.