massage breda beautyvit huidverbetering

Sensations orientales

massage breda beautyvit huidverbetering princenhage oriental sothys

Stap in een wereld van verfijnde luxe met onze unieke behandeling, geïnspireerd op eeuwenoude Oosterse tradities. Laat een verzachtende zalf je lichaam voorbereiden op de exfoliatie, terwijl onze ervaren therapeuten je vervolgens verwennen met een massage die exclusieve Sothys-technieken combineert met de rijke geschiedenis van het Oosten. Laat je betoveren door de heerlijke aroma's van mirre en amber en geniet van een onvergetelijke reis naar totale ontspanning en vernieuwing.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

amberolie

staat bekend om haar kalmerende en ontspannende effecten. Haar warme en geruststellende geur creëert een sfeer van rust en welzijn, perfect om stress en spanning te verlichten. Gebruikt in schoonheidsrituelen, helpt deze olie de zintuigen te ontspannen en de geest te verjongen.

olie extract van dadels

rijk aan essentiële vetzuren, staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Het voedt de huid diep, waardoor deze zacht, soepel en verjongd blijft. Dankzij zijn luxueuze textuur en voedende voordelen is dit extract een waardevolle bondgenoot om de hydratatie en vitaliteit van de huid te herstellen.

thuisverzorging

bodygel beautyvit huidverbetering

Elixir gélifié nourrissant corps

lichaamsscrub beautyvit huidverbetering

Pâte de gommage orientale 

doucheschuim-showerfoam sothys beautyvit huidverbetering

Mousse de douche 

boek hier uw behandeling