medik8 serum beautyvit huidverbetering

LIQUID PEPTIDES™

Ontdek de kracht van Liquid Peptides - het ultieme dagelijkse peptidenserum dat je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau tilt. Met een formule die is doordrenkt met maar liefst 10 peptiden, biedt dit serum een geavanceerde oplossing om de verschijning van expressielijntjes en diepe rimpels te verminderen.

Onze wetenschappelijk samengestelde mix van peptiden, met een indrukwekkende concentratie van 30%, werkt in harmonie met de natuurlijke processen van je huid om tekenen van veroudering te bestrijden. Maar daar stopt het niet. Dankzij drone-gerichte technologie wordt elke peptide precies afgeleverd waar je huid het het meest nodig heeft, wat resulteert in maximaal zichtbare voordelen.

Zeg vaarwel tegen die vervelende expressielijntjes en verwelkom een jeugdige uitstraling met een gladde, vollere en perfect gehydrateerde teint. Met Liquid Peptides maak je een krachtig statement tegen huidveroudering, elke dag weer.

de belangrijkste voordelen

Alles-in-één verjongend effect

Fijne lijntjes, expressierimpels en diepe rimpels worden zichtbaar verminderd,
terwijl het lichtgewicht serum de huid zichtbaar voller en steviger maakt.


Effectieve hydratatie

Het serum is bewezen effectief in het diep hydrateren van de huid door het stimuleren van het hyaluronzuurgehalte.


Peptidekracht waar je huid het meest nodig heeft

Innovatieve drone-technologie zorgt ervoor dat krachtige peptiden precies daar worden afgeleverd
waar ze het meest nodig zijn, voor maximale resultaten.


Booster voor anti-verouderingsresultaten

Ideaal als aanvulling op de zichtbare resultaten van Medik8's bewezen CSA-filosofie tegen veroudering;
vitamine C en zonnebescherming overdag, vitamine A 's nachts.

7 dagen

tot verbeterde stevigheid van de huid

7 dagen

tot een vollere huid

4 weken 

tot zichtbare rimpelvermindering 

4 weken 

tot een jeugdig uitziendere huid
anti-aging-botox

toepassing

  • Reinig je gezicht, hals en decolleté grondig: Gebruik je gebruikelijke reinigingsproducten om vuil, olie en onzuiverheden te verwijderen. Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is voordat je verder gaat.

  • Breng 6 druppels Liquid Peptides aan: Nadat je huid is gereinigd en droog is, breng je 6 druppels van het Liquid Peptides-serum aan op je gezicht, hals en decolleté. Je kunt de druppels rechtstreeks op je huid aanbrengen of eerst op je vingertoppen doen en vervolgens zachtjes inmasseren.

  • Laat het serum intrekken: Laat het Liquid Peptides-serum enkele momenten intrekken voordat je verdergaat met je volgende huidverzorgingsstap. Dit geeft de actieve ingrediënten in het serum de tijd om door je huid te worden opgenomen.

  • Breng moisturizer aan: Nadat het Liquid Peptides-serum is ingetrokken, breng je je gebruikelijke moisturizer aan. Dit helpt je huid gehydrateerd te blijven en verzegelt de actieve ingrediënten van het serum in je huid.

  • Voltooi je routine: Voltooi indien gewenst je ochtend- of avondroutine met eventuele andere huidverzorgingsproducten, zoals zonnebrandcrème overdag of een nachtcrème voor het slapengaan.

  • Herhaal voor de avondroutine: Voer dezelfde stappen uit voor je avondroutine, reinigend, gevolgd door het aanbrengen van 6 druppels Liquid Peptides, het laten intrekken en ten slotte het aanbrengen van moisturizer.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Matrixyl® 3000

 Een combinatie van peptiden die de huid stimuleren om meer collageen aan te maken, waardoor de huid zichtbaar steviger, voller en gladder wordt.

Koperpeptide

 Dit ingekapselde koperpeptide dringt door de huidlagen heen om specifieke collageenproducerende cellen te ondersteunen, wat helpt bij het verstevigen en verbeteren van de huidstructuur.

Expressielijnpeptide

 Een innovatieve peptide die de vorming van expressielijntjes tegengaat door de route te blokkeren die leidt tot het samentrekken van gezichtsspieren, waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet.

Carnosine

Een beschermende peptide die van nature in het lichaam voorkomt en helpt bij het voorkomen dat schadelijke suikers zich binden aan collageen in de huid, waardoor de vorming van rimpels wordt verminderd.

Hyaluronzuur

 Dit hyaluronzuur trekt meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht aan water aan en houdt het vast in verschillende huidlagen, waardoor de huid diep gehydrateerd en zichtbaar soepel blijft.
liauid peptides

de wetenschap achter de formule

De kern van Liquid Peptides is een geavanceerde benadering van huidverjonging, aangedreven door een krachtige mix van 10 verschillende peptiden. Dankzij drone-gerichte technologie kunnen deze peptiden diep doordringen waar de huid ze het meest nodig heeft, voor maximale resultaten. Liquid Peptides biedt meer dan alleen collageenstimulatie; het vertegenwoordigt een evolutie in huidverzorging, waarin de veelzijdigheid van peptiden wordt benut om de huid op holistische wijze te transformeren.

uw beauty routine

medik8 beautyvit huidverbetering vitamine c serum

C-TETRA® LUXE

 Een geavanceerd serum dat een hoog gehalte aan lipiden en 14% vitamine C bevat, speciaal ontwikkeld om de huid te verbeteren en een stralende teint te bevorderen.
medik8 beautyvit huidverbetering dagcreme

ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECT™

 De formule bevat Photolyase, een enzym dat helpt bij het herstellen van door de zon beschadigd DNA, en biedt tegelijkertijd een hoge SPF 50+ bescherming tegen schadelijke UV-stralen.
vitamine a beautyvit huidverbetering medik8

CRYSTAL RETINAL®

"Dit bekroonde vitamine A-nachtserum" is een krachtige formule die fijne lijntjes, rimpels en textuurproblemen aanpakt, terwijl het de huid hydrateert en een jeugdige uitstraling bevordert.

ADVANCED NIGHT RESTORE™

 Een verjongende nachtcrème verrijkt met multi-ceramiden. Deze crème is ontworpen om de huid 's nachts te herstellen en te hydrateren, waardoor het de natuurlijke barrière versterkt en zorgt voor een vernieuwde uitstraling bij het ontwaken.