gezichtsreiniger

LIPID-BALANCE CLEANSING OIL™

Zeg vaarwel tegen hardnekkige make-up met onze Lipid-Balance Cleansing Oil. Deze transformerende formule verwijdert moeiteloos zware make-up en onzuiverheden, zelfs rond de ogen, voor een perfect schone huid. Verrijkt met anti-vervuilingstechnologie, zuivert het ook de huid na blootstelling aan milieu-invloeden. De perfecte eerste stap voor een dubbele reinigingsroutine, geschikt voor alle huidtypes, vooral voor de drogere huid.

de belangrijkste voordelen

Grondig gereinigde, make-upvrije huid:

Verwijdert moeiteloos en zachtjes zware make-up, zonnebrandcrème en onzuiverheden,
zelfs rond de ogen, voor een zachte, soepele en perfect schone huid.

Gevoede en gebalanceerde teint:

Voedt en ondersteunt de natuurlijke huidbarrière,
waardoor de huid grondig gereinigd wordt zonder een trekkerig of droog gevoel achter te laten.

Gezuiverd na dagelijkse vervuiling:

Verwijdert huidvervuilende onzuiverheden, zoals deeltjes luchtvervuiling,
die zich gedurende de dag op de huid hebben opgehoopt.

toepassing

  • Stap 1: Masseer zachtjes Lipid-Balance Reinigingsolie in op de droge huid, inclusief rond de ogen. Voeg warm water toe om te emulgeren tot een melkachtige textuur en blijf masseren.

  • Stap 2: Spoel grondig af en dep het gezicht droog.

  • OPMERKING: Gebruik Lipid-Balance Reinigingsolie als de perfecte eerste stap van een dubbele reiniging. We raden altijd een dubbele reiniging aan voor optimale verwijdering van make-up, zonnebrandcrème en onzuiverheden.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Saffloerolie

verkregen via een koudpersproces, zit boordevol voedende vetzuren en vitamine E. Deze combinatie geeft de Lipid-Balance Cleansing Oil zijn kenmerkende zijdezachte textuur. De olie dringt diep door in de huid, hydrateert en ondersteunt de natuurlijke barrière, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt.

Omega-6 (Linolzuur)

 is een essentieel vetzuur dat van nature voorkomt in saffloerolie, waarvan 70% van de samenstelling uit dit zuur bestaat. Dit vetzuur is cruciaal voor het herstellen van de lipidenbalans van de huid, wat bijdraagt aan een gezonde huidfunctie. Het regelmatig gebruik ervan kan helpen bij het bevorderen van een zachte, soepele en jeugdig uitziende teint.

Moringa-extract

is een krachtige antioxidant die een beschermend schild vormt tegen schade veroorzaakt door omgevingsfactoren zoals luchtvervuiling en vrije radicalen. Door deze bescherming kan de huid beter bestand zijn tegen externe stressoren, waardoor de teint helderder en gezonder blijft.

 Vitamine E

een andere krachtige antioxidant in Lipid-Balance Cleansing Oil, biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en milieuverontreinigende stoffen. Door deze bescherming wordt de huidbarrière versterkt en wordt voortijdige veroudering tegengegaan, waardoor de huid er jeugdiger en stralender uitziet.

de wetenschap achter de formule

Dankzij het principe dat oliën oplossen in olie, is zelfs de meest hardnekkige waterproof make-up en zonnebrandcrème op oliebasis geen partij voor deze zorgvuldig samengestelde cleanser.

Lipid-Balance Cleansing Oil glijdt moeiteloos in de natuurlijke huidbarrière en transformeert bij contact met water in een voedende melk. Deze melk verwijdert grondig alle onzuiverheden, waardoor de huid fris en gereinigd achterblijft en gemakkelijk kan worden afgespoeld.

uw beauty routine

gezichtsreiniger

micellar mousse

Ontdek Medik8's geliefde reinigingsmousse. Een weelderige formule die make-up, zonnebrandcrème en onzuiverheden zacht maar effectief verwijdert.
press&glow

press & glow

Ontdek Medik8's Press & Glow: klinisch bewezen om in 2 weken een stralende huid te leveren*. Deze milde zuurtoner verwijdert dode huidcellen voor een gladdere textuur en dagelijkse gloed. Met hydraterende PHA gluconolacton, geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs op de gevoelige huid. Ook in duurzame navulverpakkingen.
surface radiance cleanse

surface radiance cleanse

Ontdek de geavanceerde formule van Medik8's wereldwijde bestseller, die gericht is op het verhelderen van je teint en het revitaliseren van je huid, zonder dat het droog of trekkerig aanvoelt.

crystal retinal

"Dit bekroonde vitamine A-nachtserum" is een krachtige formule die fijne lijntjes, rimpels en textuurproblemen aanpakt, terwijl het de huid hydrateert en een jeugdige uitstraling bevordert.