oogcreme-lipcreme secrets sothys huidverbetering

La crème yeux-lèvres

Deze balsem met een smeltende textuur vormt een gladmakend laagje op het huidoppervlak, wat onmiddellijk comfort biedt en een liftend effect heeft op de zones rond de ogen en lippen. Dag na dag pakt deze 2-in-1 formule de specifieke problemen aan van deze twee zones van het gezicht, die bijzonder gevoelig zijn voor veroudering.

Laat je onderdompelen in de essentie van huidverzorging en zintuiglijke ervaringen en ontdek het REFINING Secrets de Sothys® assortiment. Dit assortiment is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van degenen voor wie schoonheid het meest waardevolle geheim is.

80%

merken het onmiddelijk gladmakende effect op

- 38%

rimpels

-25 %

donkere kringen

+48 %

gladstrijken

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

PERZIKBLAD GLUCANEN

Deze ingrediënten fungeren als een effectieve cellulaire coach, die de natuurlijke afweer van de huid versterkt. Ze helpen de huid beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf en dragen bij aan een gezonde huidbarrière.
collageensynthese

PEPTIDES M3.0

Deze specifieke peptiden stimuleren de collageensynthese in de huid, waardoor de huidstructuur verbetert en verstevigt. Hierdoor wordt de huid gelift en krijgt ze een jeugdiger uitstraling. Bovendien helpen deze peptiden om de textuur en teint van de huid te verbeteren, waardoor deze er egaler en gezonder uitziet.

uw beauty routine

Masque hydra-repulpant

la creme premium secrets dagcrem nachtcreme anti age huidverjonging

La crème - Crème jeunesse premium

oogcreme-lipcreme secrets sothys huidverbetering

La crème yeux-lèvres 

sothys

Eau de parfum – Secrets de Sothys ®

dit vindt u misschien ook interessant

beautyvit huidverbetering breda la creme 128 huidverjonging

La Crème 128

verstevigend serum liften

Sérum jeunesse focus fermeté

Crème lumière rides-cernes-poches