la creme premium secrets dagcrem nachtcreme anti age huidverjonging

La crème - Crème jeunesse premium

Laat je jeugd herleven, zowel direct als langdurig, met onze uitzonderlijke jeugdverzorging. Deze crème onthult haar geheimen zodra je het aanbrengt: een liftend satijnen laagje op het huidoppervlak en een heerlijke geur die uitnodigt tot welzijn. Dag na dag biedt deze universele crème een jeugdige globale werking tegen de zichtbare tekenen van veroudering. Ontdek de geheimen van perzikbladglucanen en rode algen, die helpen de jeugdigheid te behouden, en van retinol-achtig cichorei-extract en hypnea zeewier, die de jeugdigheid helpen onthullen. Duik in het hart van de KWINTESSENCE van huidverzorging en zintuiglijkheid en ontdek de lijn REFINING Secrets de Sothys®, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van iedereen voor wie schoonheid het kostbaarste geheim is...


Toepassing


Breng 's ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid van het product aan op het gereinigde gezicht en de hals. Verdeel het gelijkmatig met lichte, vegende bewegingen totdat het volledig is geabsorbeerd. Vermijd direct contact met de ogen. Gebruik het product regelmatig voor optimale resultaten.


80%

onmiddeijk gladstrijkend effect

+37%

gladdere huid

+30% 

verbetering van de stevigheid

-14%

diepte van rimpels

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

PERZIKBLAD GLUCANEN

Deze natuurlijke verbindingen zijn essentieel voor het versterken van de natuurlijke afweer van de huid. Ze fungeren als een soort coach voor de huidcellen, waardoor ze beter kunnen reageren op schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-straling. Door de afweer van de huid te versterken, helpen perzikblad glucanen bij het behouden van een gezonde en jeugdige uitstraling.

HYPNEA ZEEWIER RIJK AAN GALACTANEN

Hypnea zeewier is bijzonder rijk aan galactanen, een groep koolhydraten die essentieel is voor de gezondheid van de huid. Deze galactanen dragen bij aan de verbetering van de dermis, de onderste laag van de huid, door de productie van collageen en elastine te stimuleren. Hierdoor wordt de huid elastischer en steviger, waardoor tekenen van veroudering zoals rimpels en verslapping worden verminderd. Bovendien helpt hypnea zeewier ook om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en vervuiling, waardoor het een waardevol ingrediënt is in huidverzorgingsproducten.

RODE ALGEN

 Rode algen zijn een waardevolle bron van lineaire galactanen, een type suikermolecuul dat de levensduur van huidcellen verlengt. Door de activiteit van deze galactanen wordt de regeneratie van huidcellen gestimuleerd, waardoor de huid er stralender en jeugdiger uitziet. Daarnaast helpen rode algen ook om de huid te hydrateren en te verzachten, waardoor ze een belangrijke rol spelen bij het behouden van een gezonde en veerkrachtige huid.
verstevigen

RETINOLACHTIG CICHOREIBLADEXTRACT

Dit extract, afgeleid van het M3.0 cichoreipeptidencomplex, staat bekend om zijn vermogen om de huidtextuur te verbeteren en te verjongen. Het werkt op een vergelijkbare manier als retinol, een bekend ingrediënt in anti-aging producten, maar zonder de bijwerkingen zoals irritatie en gevoeligheid. Retinolachtig cichoreibladextract stimuleert de celvernieuwing, verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er gladder, steviger en jeugdiger uitziet.

uw beauty routine

la creme premium secrets dagcrem nachtcreme anti age huidverjonging

La crème - Crème jeunesse premium

oogcreme-lipcreme secrets sothys huidverbetering

La crème yeux-lèvres

sothys

Eau de parfum – Secrets de Sothys ®

dit vindt u misschien ook interessant

beautyvit huidverbetering breda la creme 128 huidverjonging

La Crème 128

verstevigend serum liften

Sérum jeunesse focus fermeté

anti-age-rimpels-huidverjonging

Sérum jeunesse focus rides