beautyvit huidverbetering breda la creme 128 huidverjonging

La Crème 128


Ontdek de kostbaarste crème in haar porseleinen doosje. Deze crème, vol uitzonderlijke werkstoffen, bewaart het geheim van jeugdige uitstraling. De heerlijke textuur verleidt de huid tot schoonheidsrituelen. Sothys Advanced Research combineert natuur en wetenschap voor een 360° jeugdige actie. Met Sothys rozenstamcellen en kostbare Fleur de porcelaine olie voor herstel en behoud van jeugdigheid. Een unieke samenwerking met Bernardaud, voor schoonheid in zijn mooiste vorm.


Toepassing:


Breng deze crème 's ochtends en 's avonds lichtjes aan op het gezicht en de hals. Masseer de crème zachtjes in totdat deze volledig is opgenomen. Gebruik regelmatig voor optimale resultaten.

95%

tevredenheid de huid is gladder, gelift en stralender

100%

tevredenheid over de comfortabele structuur

360°

jeugdwerking in het hart van de huid

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Perzikbladglucanen

 natuurlijke verbindingen die worden gebruikt om de natuurlijke afweer van de huid te versterken. Ze fungeren als een 'cellulaire coach', die de huidcellen stimuleert om hun afweermechanismen te versterken, waardoor de huid beter in staat is om zichzelf te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-straling.

Het exclusieve duo van Sothys rozenstamcellen en kostbare porseleinbloemolie

  • Sothys Rozenstamcellen: Deze stamcellen worden gewonnen uit rozenplanten en hebben een krachtige preventieve werking op de huid. Ze helpen bij het behouden van de jeugdige eigenschappen van de huid door het vertragen van het verouderingsproces en het verminderen van tekenen van veroudering zoals rimpels en fijne lijntjes. Door de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen en antioxidanten, dragen ze bij aan een gezonde en stralende teint.
  • Kostbare Porseleinbloemolie: Dit is een zeldzame en waardevolle olie die bekend staat om zijn herstellende eigenschappen. Porseleinbloemolie helpt de integriteit van de huid te herstellen door beschadigde cellen te regenereren en de huidbarrière te versterken. Dit draagt bij aan een verbeterde huidtextuur en een algehele verbetering van de huidconditie.

uw beauty routine

Kalmeert, verzacht en helpt onzuiverheden van de huid te verwijderen.
nettoyant du matin
microgel peeling dode huidcellen verwijderen
Gelèe gommante visage
beautyvit huidverbetering breda la creme 128 huidverjonging
La crème 128
sothys

Eau de parfum – Secrets de Sothys ®

dit vindt u misschien ook interessant

la creme premium secrets dagcrem nachtcreme anti age huidverjonging

La crème - Crème jeunesse premium

oogcreme-lipcreme secrets sothys huidverbetering

La crème yeux-lèvres