INTELLIGENT RETINOL EYE TR™

Ervaar de revolutionaire anti-verouderingskracht van Medik8's hoogwaardige retinol oogserum en verzacht zichtbaar de tekenen van veroudering rond je ogen. Deze geurvrije formule is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid rond de ogen en biedt een zachte maar effectieve oplossing om je natuurlijke schoonheid te onthullen. De geavanceerde formulering, verrijkt met climbazole - een bewezen retinolbooster - zorgt voor een optimale werking en maakt gebruik van Medik8's Time Release-technologie, die een gelijkmatige afgifte van actieve ingrediënten waarborgt. Dit minimaliseert irritatie en verzorgt de huid langdurig.

Het serum verbetert de huidtextuur en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, waardoor je ogen er jeugdiger en frisser uitzien. Dankzij de geurvrije samenstelling is het ideaal voor de gevoelige huid rond de ogen, zonder ongewenste irritaties. De milde maar effectieve ingrediënten zijn zacht genoeg voor dagelijks gebruik, maar krachtig genoeg om resultaten te leveren.

Begin vandaag nog met de transformatie van je huid en vertrouw op Medik8's retinol oogserum om je ogen een jeugdige uitstraling te geven. Ervaar het verschil en straal met zelfvertrouwen!

de belangrijkste voordelen

Een Jeugdiger Uiterlijk voor je Ogen

Minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen.

Zachtere Huidtextuur

Retinol exfolieert mild om de uitstraling en het gevoel van de huidtextuur rondom de ogen te verbeteren.

Krachtige, Maar Zachte Resultaten

Verrijkt met climbazole en Time-Release-technologie voor verhoogde en langdurige retinolkracht,
die geleidelijk gedurende de nacht vrijkomt en toch zacht blijft voor de gevoelige oogzone.

Dagelijkse Hydratatie

Hydraterend en snel absorberend serum laat de delicate oogzone zacht, soepel en verzorgd aanvoelen.

toepassing

  • Stap 1: Aanbrengen
    Breng 's avonds na het reinigen een kleine hoeveelheid aan onder je wenkbrauwen en onder je ogen. Zorg ervoor dat je de oogleden vermijdt.

  • Stap 2: Laten Intrekken
    Laat het serum goed intrekken voordat je een moisturizer aanbrengt. Voor een extra diepe voeding van de oogcontouren raden we Advanced Night Eye aan.

  • OPMERKING: Neem de tijd bij het gebruik van retinol. Begin gedurende de eerste 2 weken met twee keer per week aanbrengen, vervolgens om de andere nacht gedurende 2 weken, en daarna dagelijks.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Retinol (0,1%)

Retinol is een afgeleide van vitamine A en staat bekend om zijn vermogen om de huid te verjongen. Het werkt door de productie van collageen te stimuleren, wat resulteert in een gladdere huid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Bovendien versnelt het de natuurlijke regeneratiecyclus van de huid, waardoor de huid er jeugdiger uitziet. Het is een populaire keuze in huidverzorgingsproducten vanwege zijn bewezen effectiviteit bij het verbeteren van de algehele huidtextuur en uitstraling.

Climbazool

Climbazool is een ingrediënt dat de activiteit van vitamine A in de huid stimuleert. Het werkt als een booster, waardoor de effectiviteit van retinol wordt verhoogd zonder de gebruikelijke irriterende bijwerkingen. Hierdoor kan retinol beter doordringen in de huid en zijn werk doen, waardoor de resultaten van de huidverjonging worden gemaximaliseerd.

Vitamine E

Vitamine E is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen schade door vrije radicalen, die worden veroorzaakt door factoren zoals UV-straling en vervuiling. Door de huid te beschermen tegen oxidatieve stress, helpt vitamine E vroegtijdige veroudering te voorkomen en de algehele gezondheid van de huid te behouden. Bovendien versterkt het de kracht van vitamine C, waardoor het een effectieve combinatie is voor het bereiken van optimale resultaten bij het verminderen van tekenen van veroudering en het verbeteren van de huidtextuur.

de wetenschap achter de formule

Wanneer retinol op de huid wordt aangebracht, wordt het omgezet in retinoïnezuur, de actieve vorm van vitamine A. Dit helpt de collageenproductie te ondersteunen en afbraak te voorkomen, wat resulteert in een jeugdiger uitziende huid. Het bevordert ook de natuurlijke exfoliatiecyclus, waardoor een ongelijkmatige teint en textuur verbeteren.

In Intelligent Retinol Eye TR wordt de werking van retinol versterkt door climbazole, een baanbrekend ingrediënt in vitamine A-technologie. Climbazole blokkeert enzymen die retinoïnezuur afbreken in de huid, waardoor de activiteit van retinol wordt verhoogd. Het resultaat is een superieur zichtbaar resultaat, zonder de gebruikelijke irriterende nadelen van andere vitamine A-formules.

Referentie: J. Adamus et al., Climbazole boosts activity of retinoids in skin, International Journal of Cosmetic Science, 2017, 39(4), pp 411-418.

uw beauty routine

surface radiance cleanse

SURFACE RADIANCE CLEANSE™

Ontdek stralende, zachte huid zonder droogheid met Medik8's Surface Radiance Cleanse. Een exfoliërende gel cleanser voor een luxe reiniging en een frisse, citrusgeur. Perfect voor alle huidtypes op zoek naar verbeterde helderheid en textuur.

C-TETRA® EYE

Ontdek elke ochtend een stralender, gladder ooggebied met C-Tetra Eye. Dit lichte serum, doordrenkt met vitamine C, vermindert fijne lijntjes, verheldert de ogen en voedt diep voor een revitaliserende oogopslag.
advanced day eye protect spf 30 oogcreme

ADVANCED DAY EYE PROTECT™

Ontdek de ultieme bescherming voor je ogen met Advanced Day Eye Protect. SPF 30 en 5* UVA-bescherming, plus rimpelverzachting en donkere kringen aanpakken. Lichtgewicht, parfumvrij en perfect onder make-up!
INTELLIGENT RETINOL 3TR

iNTELLIGENT RETINOL™

Ontdek een jeugdige, stralende huid met Intelligent Retinol, verrijkt met climbazol voor maximale anti-aging. Met voedende squalaan, Time Release technologie en 3 sterktes, zacht voor alle huidtypes.