HYDR8 B5™

Ontdek de kracht van langdurige hydratatie met Hydr8 B5 van Medik8.


Dit originele hyaluronzuurserum van Medik8 doordrenkt meerdere huidlagen met multigewicht hyaluronzuur, waardoor je een zichtbaar vollere en soepelere huid krijgt, terwijl fijne lijntjes moeiteloos worden verzacht.


Het lichte, olievrije serum wordt snel opgenomen, waardoor je snel zichtbare resultaten krijgt zonder een vettig gevoel op de huid achter te laten. In plaats daarvan verbetert het de vochtretentie en het regeneratievermogen van de huid, waardoor je een kussenzachte, intens gehydrateerde en zichtbaar vernieuwde teint krijgt.


Ervaar de transformatieve kracht van Hydr8 B5 en onthul een stralende, gehydrateerde huid die er jeugdig en vernieuwd uitziet.

de belangrijkste voordelen

Langdurige hydratatie boost:
Hydr8 B5 overspoelt de huid onmiddellijk met vocht en stimuleert tegelijkertijd de natuurlijke vochtvasthoudende
en regenererende capaciteiten van de huid, wat resulteert in een nog langduriger gehydrateerde huid.

Opvullend en gladmakend effect:
Dit serum maakt moeiteloos fijne lijntjes en rimpels glad,
waardoor de huid er voller en soepeler uitziet. Het zorgt voor een jeugdiger ogende teint.

Aanvulling van vocht zonder olie:
De lichtgewicht formule van Hydr8 B5 vult de huid aan zonder de poriën te verstoppen.
Het is ideaal voor normale tot gevoelige huidtypes die behoefte hebben aan hydratatie zonder een vettig residu achter te 

toepassing

  • Stap 1: Na het reinigen 's ochtends en 's avonds, masseer 6 druppels Hydr8 B5 over het gezicht, de hals en het decolleté.

  • Stap 2: Laat het serum volledig intrekken voordat je je moisturizer aanbrengt. Gebruik dit als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine voor optimale hydratatie en huidvernieuwing.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

HYALURONZUUR

Hyaluronzuur is een vochtinbrengend ingrediënt dat in staat is om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht aan water aan te trekken en vast te houden. Het helpt vocht uit de diepere huidlagen naar de oppervlakte te brengen, waardoor de huid gehydrateerd en soepel blijft.

VITAMINE B5 (PANTHENOL)

Vitamine B5, ook bekend als panthenol, is een krachtig ingrediënt dat helpt bij het vasthouden van vocht in de huid en ondersteunt de regeneratie van huidcellen. Dit resulteert in een zichtbaar vollere huid.

de wetenschap achter de formule 

De wetenschap achter de formule van Hydr8 B5 draait om het gebruik van hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomend bestanddeel in de huid dat bekend staat om zijn vermogen om vocht aan te trekken en vast te houden. Door multigewicht hyaluronzuur te gebruiken, dringt Hydr8 B5 diep door in de huidlagen, waarbij kleinere moleculen hydratatie aantrekken vanuit de diepere lagen en grotere moleculen dienen als een reservoir voor langdurige hydratatie aan het oppervlak. Het resultaat is een vollere, gehydrateerde huid met een jeugdige uitstraling.
gezichtsreiniger

MICELLAR MOUSSE™

Ontdek Medik8's geliefde reinigingsmousse. Een weelderige formule die make-up, zonnebrandcrème en onzuiverheden zacht maar effectief verwijdert.
medik8 beautyvit huidverbetering vitamine c serum

C-TETRA LUXE

 Een geavanceerd serum dat een hoog gehalte aan lipiden en 14% vitamine C bevat, speciaal ontwikkeld om de huid te verbeteren en een stralende teint te bevorderen.

ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECT

Bescherm, verjong en hydrateer je huid met Advanced Day Ultimate Protect. Deze dagelijkse moisturizer en SPF 50+ PA++++ zonnefilter biedt een uitgebreide bescherming tegen schadelijke effecten van de zon, terwijl het de vorming van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken voorkomt.
gezichtsreiniger

LIPID-BALANCE CLEANSING OIL™

Zeg vaarwel tegen hardnekkige make-up met de Lipid-Balance Reinigingsolie. Deze krachtige formule verwijdert moeiteloos zware make-up, zelfs rond de ogen, samen met zonnebrandcrème en dagelijkse onzuiverheden. Ervaar een diepe, grondige reiniging zonder gedoe.