HYDR8 B5™ INTENSE


Ontdek Hydr8 B5 Intense van Medik8: het ultieme hyaluronzuurserum dat je huid binnen slechts 24 uur hydrateert en revitaliseert. Met klinisch bewezen resultaten voor een gladde, vollere huid.

Dit zijdezachte serum is meer dan alleen hyaluronzuur. Het is een krachtige formule, verrijkt met superfood antioxidanten en Natural Moisturising Factors (NMF's), die diepe hydratatie bieden zonder plakkerigheid.

Geef je huid de ultieme verzorging met Hydr8 B5 Intense. Ervaar de kracht van intensieve hydratatie voor een stralende, gezonde teint.

de belangrijkste voordelen

Dagelijkse langdurige hydratatie:

Klinisch bewezen om de hydratatie van de huid te verbeteren, zowel direct als na verloop van tijd.

Onafhankelijk klinisch onderzoek uitgevoerd over 4 weken bij 32 deelnemers.

Opvullend en verstevigend effect:

Klinisch bewezen om de huid zichtbaar voller en steviger te maken,
waardoor deze merkbaar soepeler en veerkrachtiger wordt.

Herstelt zichtbaar volumeverlies:

Meerlagige hydratatie herstelt snel het volume van de huid.

Gehydrateerde huid in alle klimaten:

Klinisch bewezen om het hydratatieniveau van de huid te verhogen in verschillende uitdrogende omgevingen,
zoals koud weer of tijdens het reizen.

24H

voor een zichtbaar vollere huid

100%

zichtbaar gehydrateerde huid

100%

gladdere,zachtere huidtextuur

7 dagen

zichtbaar hersteld huidvolume

toepassing

  • Reinig je gezicht, hals en decolleté grondig.
  • 's Ochtends en 's avonds, na het reinigen, breng 6 druppels Hydr8 B5 Intense aan op je handpalm.
  • Masseer het serum zachtjes over je gezicht, hals en decolleté met opwaartse bewegingen.
  • Laat het serum volledig intrekken voordat je andere huidverzorgingsproducten aanbrengt.
  • Volg met je favoriete moisturizer om de hydratatie te verzegelen en extra voordelen te bieden aan je huid.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een vochtinbrengend ingrediënt dat in staat is om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht aan water aan te trekken en vast te houden. Het helpt vocht uit de diepere huidlagen naar de oppervlakte te brengen, waardoor de huid gehydrateerd en soepel blijft.

Vitamine B5 (Panthenol)

Vitamine B5, ook bekend als panthenol, is een krachtig ingrediënt dat helpt bij het vasthouden van vocht in de huid en ondersteunt de regeneratie van huidcellen. Dit resulteert in een zichtbaar vollere huid.

Natuurlijke vochtvasthoudende factoren (NMF's)

NMF's zijn natuurlijke bestanddelen in de huid, zoals natrium PCA, glycerine, ureum, proteïnen, suikers, aminozuren, melkzuur en creatine. Ze werken samen om vocht vast te houden in de huid, waardoor de hydratatie optimaal blijft.

Saskatoenbes

Saskatoenbes is een antioxidantrijke bes, rijk aan anthocyanen, die kunnen helpen bij het blokkeren van enzymen die hyaluronzuur afbreken. Hierdoor blijft het natuurlijke vochtgehalte van de huid behouden en ziet deze er voller uit.

Soja-extract

Soja-extract is een krachtige antioxidant die de natuurlijke productie van hyaluronzuur en collageen in de huid kan stimuleren. Dit helpt bij het behouden van een gehydrateerde en jeugdig uitziende huid.

de wetenschap achter de formule

De wetenschap achter de formule van Hydr8 B5 Intense is gebaseerd op geavanceerd onderzoek naar huidverzorging en de behoeften van de huid. Door gebruik te maken van superieur multigewicht hyaluronzuur, panthenol en Natural Moisturising Factors (NMF's), biedt dit serum directe en langdurige hydratatie. Het multigewicht hyaluronzuur dringt diep door in de huidlagen voor optimale hydratatie, terwijl panthenol de huid kalmeert en verzacht. NMF's ondersteunen de natuurlijke hydratatie van de huid, terwijl de toevoeging van de krachtige antioxidant saskatoonbes beschermt tegen vrije radicalen en helpt het hyaluronzuurgehalte in de huid te behouden. Deze wetenschappelijk onderbouwde formule zorgt voor een vollere, jeugdig ogende teint en biedt zowel directe als langdurige voordelen voor de huid.
medik8 beautyvit huidverbetering vitamine c serum

C-TETRA LUXE

 Een geavanceerd serum dat een hoog gehalte aan lipiden en 14% vitamine C bevat, speciaal ontwikkeld om de huid te verbeteren en een stralende teint te bevorderen.

ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECT

Bescherm, verjong en hydrateer je huid met Advanced Day Ultimate Protect. Deze dagelijkse moisturizer en SPF 50+ PA++++ zonnefilter biedt een uitgebreide bescherming tegen schadelijke effecten van de zon, terwijl het de vorming van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken voorkomt.

CRYSTAL RETINAL®

Ontketen de kracht van Crystal Retinal voor een jeugdigere huidervaring. Met retinAL, 11 keer sneller dan retinol*, biedt dit iconische nachtserum zichtbare verbeteringen in gladheid, helderheid en stevigheid. En dat alles zonder irritatie, dankzij ons gepatenteerde stabiliteitssysteem.

ADVANCED NIGHT RESTORE™

Ontwaak met een vernieuwde huid in slechts 7 dagen* met Medik8's Advanced Night Restore. Deze krachtige nachtcrème vervaagt hardnekkige lijntjes en rimpels terwijl het je huid voedt en verstevigt. Ontdek de geheimen van een jeugdig uitziende huid, nacht na nacht.