sothys Huile multi-usages douceur - visage – barbe – corps lichaam baard gezicht olie mannen beautyvit hudiverbetering breda princenhage

Huile multi-usages douceur - visage – barbe – corps


Ontdek de veelzijdigheid van onze multifunctionele olie, doordrenkt met een verfijnde combinatie van voedende oliën zoals baobab, castor en maracuja. Deze unieke formule vertegenwoordigt het summum van verzorging voor alle aspecten van het mannelijke ritueel.

Met een zijdezachte textuur dringt deze olie diep door om zowel de huid als de baard te verrijken, waarbij het snel absorbeert voor een moeiteloos dagelijks gebruik. Verrijkend en verzachtend, het laat geen vettig residu achter, maar geeft alleen een gevoel van luxe en verjonging.

Laat jezelf onderdompelen in de weldadige werking van natuurlijke oliën, die niet alleen hydrateren en voeden, maar ook zorgen voor een zachte, goedverzorgde baard en een stralende huid. Voeg deze verfijnde olie toe aan je dagelijkse routine en ervaar de transformatieve kracht van premium ingrediënten voor een onberispelijke uitstraling, dag in dag uit.


Toepassing:


Om het scheren te vergemakkelijken, breng je de olie aan op het gezicht om het haar voor te bereiden op het scheren. Voor baarden, masseer een paar druppels rechtstreeks in de baard om glans en voeding toe te voegen. Voor het lichaam, breng 's ochtends en/of 's avonds aan, bij voorkeur na het douchen op een licht vochtige huid. Als gezichtsserum, gebruik onder de Youth Moisturizing Fluid voor een verfijnd huidverzorgingsritueel.

80%

vind dat het product het scheren vergemakkelijkt

47%

vond dat de baardharen zachter waren na gebruik

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

maracuja-extract

Dit extract staat bekend om zijn antioxidante eigenschappen, wat betekent dat het je huid beschermt tegen schadelijke vrije radicalen die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken. Met zijn beschermende werking helpt maracuja-extract de huid te versterken en te revitaliseren, waardoor een jeugdige uitstraling behouden blijft.

ricine olie

Deze olie staat bekend om zijn versterkende eigenschappen, die bijdragen aan de algehele gezondheid van je baard. Door de baardharen te versterken en te voeden, helpt ricineolie bij het voorkomen van broosheid en gespleten punten, waardoor je baard er gezond en glanzend uitziet.

fairtrade baobabolie


Onze baobabolie wordt ethisch verkregen via Fairtrade-praktijken, wat betekent dat niet alleen jij, maar ook de gemeenschappen die betrokken zijn bij de productie ervan, ervan profiteren. Deze olie staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen, die de huid voeden en hydrateren, waardoor ze soepel en zacht blijft. Bovendien draagt het Fairtrade-label bij aan een rechtvaardiger wereldwijde handel.
thuisverzorging

sothys Gelée nettoyante visage gezichtsreiniger mannen

Gelée nettoyante visage

sothys homme Fluide hydratant jeunesse dagcreme mannen

Fluide hydratant jeunesse

sothys Huile multi-usages douceur - visage – barbe – corps lichaam baard gezicht olie mannen beautyvit hudiverbetering breda princenhage

Huile multi-usages

sothys beautyvit huidverbetering Eau fraîche – Eau parfumante corps & cheveux lichaam en haar parfum mannen

Eau fraîche