massage

hanakasumi

massage

Stap binnen in de serene wereld van Japanse verjonging met ons unieke op Japan geïnspireerde protocol. Dit verkwikkende ritueel omvat een zorgvuldige scrub met onze speciale scrubhandschoen, gevolgd door een ontspannende massage van het hele lichaam en een verfrissende voetmassage. Laat je betoveren door de luchtige noten die je zintuigen kalmeren en je huid voeden, terwijl je geniet van een moment van pure verwennerij en vernieuwing. Ervaar de tijdloze schoonheid van Japan in dit verjongende en voedende wellnessritueel.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

voeden

karitéboter

Karitéboter, ook wel bekend als sheaboter, is een natuurlijk vet dat wordt gewonnen uit de noten van de karitéboom. Het staat bekend om zijn uitzonderlijke hydraterende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt in huidverzorging. Karitéboter is rijk aan vitamines en vetzuren die de huid voeden, hydrateren en verzachten. Het helpt bij het herstellen van de huidbarrière, kalmeert irritatie en beschermt tegen uitdroging. Daarnaast heeft het ook ontstekingsremmende eigenschappen en kan het helpen bij het verminderen van roodheid en irritatie.
lichaamsritueel

COMPLEX VAN PAPAYA, CITROEN EN SORBITOL

Dit complex bestaat uit extracten van papaya, citroen en sorbitol. Het is ontworpen om de huid te reinigen en te ontdoen van oppervlakte-onzuiverheden. Papaya staat bekend om zijn exfoliërende eigenschappen, citroen om zijn verhelderende effect en sorbitol om zijn hydraterende eigenschappen. Samen helpen deze ingrediënten om de huid te zuiveren, te verhelderen en te hydrateren, waardoor deze er stralend en gezond uitziet.

thuisverzorging

body elixer sothys fleur de ceriser

Elixir nourrissant corps - Evasion Fleur de cerisier et Lotus

Crème douche - Evasion Fleur de cerisier et lotus

lichaamsscrub

Gommage corps ressourçant - Evasion Fleur de cerisier et lotus

boek hier uw behandeling