Essence rénovatrice de teint

Essence met drievoudige werking: de nieuwe must-have stap in jouw schoonheidsroutine!


Sothys Advanced Research heeft de kracht van wetenschap en natuur samengebracht in een krachtige oplossing voor een stralende huid. Ontdek het verhelderende schoonheidsritueel, verrijkt met biologisch witte brandnetelextract (Frans octrooi nr. 2302520), dat geschikt is voor alle huidtypes en leeftijden.

Deze essence, met een zijdezachte, melkachtige textuur, smelt samen met je huid en pakt pigmentvlekken aan, hydrateert diep en geeft je teint een stralende boost. Je huid oogt jeugdiger en is optimaal voorbereid op verdere huidverzorging.

"Na 15 dagen gebruik werd mijn huid helderder en waren pigmentvlekken minder zichtbaar."

Ervaar de essentie van een verlichte huid en stralende schoonheid met Sothys!

90%

vind dat hun huid gehydrateerd is

85%

vind dat hun huid egaal en stralend is

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

INGEKAPSELD FERULINEZUUR

Ferulinezuur is een krachtige antioxidant die helpt de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen en oxidatieve stress, welke kunnen leiden tot vroegtijdige huidveroudering. Door het inkapselen van ferulinezuur wordt de stabiliteit en effectiviteit van deze antioxidant verhoogd, waardoor het langer werkzaam blijft op de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid optimaal beschermd en gehydrateerd blijft.

BIOLOGISCH WITTE BRANDNETELEXTRACT

Dit exclusieve extract is ontwikkeld door Sothys Advanced Research en geoogst in Corrèze, Frankrijk. Het biologische witte brandnetelextract staat bekend om zijn vermogen om pigmentvlekken te verminderen en de algehele teint van de huid te verbeteren. Het gepatenteerde extract werkt door de productie van melanine te reguleren, waardoor bestaande pigmentvlekken vervagen en nieuwe vlekken worden voorkomen.

NIACINAMIDE

Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, is een veelzijdig ingrediënt dat helpt bij het bevorderen van een stralende en egale teint. Het ondersteunt de huidbarrière, vermindert roodheid en irritatie, en helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van poriën. Bovendien heeft niacinamide ontstekingsremmende eigenschappen die helpen bij het kalmeren van de huid en het verminderen van hyperpigmentatie.

GESTABILISEERDE VITAMINE C

Vitamine C is een bekend actief ingrediënt dat de huid helderder en stralender maakt. De gestabiliseerde vorm van vitamine C in dit product zorgt ervoor dat de antioxidant langer werkzaam blijft, wat de effectiviteit vergroot. Het helpt de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen, stimuleert de collageenproductie, en vermindert de vorming van pigmentvlekken door de huid te verhelderen en egaliseren.

uw beauty routine

1. reinigen
2. voorbereiden
3. corrigeren
4. beschermen