emulsion hydratante revitalisante

Dankzij het complex van biologische plantaardige actieve bestanddelen van berkensap, meidoornbloesemwater en alfalfa retinol-achtig extract*, vermindert deze emulsie tekenen van vermoeidheid, maakt ze de huid zichtbaar gladder en geeft ze de teint een nieuwe glans. Uw jeugdige vitaliteit wordt dagelijks behouden.


s Morgens en/of 's avonds aanbrengen op het hele gezicht en de hals na uw gebruikelijke huidverzorgingsserum. Geschikt voor alle huidtypes.

SOTHYS ORGANICS®, HOGE BIOLOGISCHE EFFICIËNTIE

In het hart van de Corrèze heeft Sothys, dankzij haar Advanced Research Laboratory, de SOTHYS ORGANICS® lijn gecreëerd, de perfecte alchemie tussen biologische en hoog efficiënte verzorging: een gecertificeerd ORGANISCH en VEGANisch gamma met cosmeceutische accenten.


EEN ECO-BEWUSTE VERPAKKINGSLIJN

Bij elk van haar innovaties streeft Sothys het idee na van verantwoorde schoonheid, met respect voor de huid en het milieu. 

De buis is gemaakt van 50% gerecycleerd en 100% recycleerbaar PE plastic en de afneembare dop van 100% recycleerbaar PP.

Het cellofaneren van de dozen is vervangen door een eco-designed tamper evident sticker.

Het lichtgewicht karton dat voor de dozen wordt gebruikt, is afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen.

De dozen zijn aan beide zijden bedrukt zodat er geen bijsluiter nodig is.

 

EEN GAMMA GECERTIFICEERD DOOR ECOCERT

Om de consument totale transparantie te garanderen, heeft Sothys ervoor gekozen de hele lijn door Ecocert te laten certificeren volgens de internationale Cosmos-norm.

 

SOTHYS IS TOEGEWIJD

Het Sothys Organics® gamma is Plastic Neutraal gecertificeerd door Plastic Bank.

Dit betekent dat voor elke kilo plastic die in de verpakking van Sothys-producten wordt gebruikt, de Plastic Bank een equivalente hoeveelheid plastic uit de oceanen verzamelt en recycleert. De inzamelaars van de Plastic Bank ontvangen bonussen voor het materiaal dat zij inzamelen, zodat zij in de basisbehoeften van hun gezinnen kunnen voorzien, zoals voedsel, schoolgeld en ziektekostenverzekering.

 

1% GEWIJD AAN SOTHYS® TUINEN

Sothys besteedt ook 1% van zijn omzet aan het behoud van de natuur via de Sothys® Tuinen en het duurzaam beheer van zijn 4 hectare in een beschermd bospark van 26 hectare.


100%

meer gehydrateerde huid
85%

zichtbaar jonger uitziende,

gladdere huid

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

retinol vitamine a

organisch alfalfa retinol-like extract

Alfalfa, ook bekend als alfalfa of grote klaver, is rijk aan galactomannanen en wordt erkend om zijn retinolachtige* activiteit bij het stimuleren van de collageensynthese. 

biologisch berkensap

 Berkensap is rijk aan suikers en mineralen en staat bekend om zijn vochtinbrengende en revitaliserende eigenschappen.
verzachten verstevigen

biologisch meidoorn bloemenwater

Geoogst in Frankrijk, in de regio Auvergne. Dit water, opgevangen na distillatie, is geconcentreerd in actieve moleculen en erkend om zijn verzachtende en verstevigende eigenschappen.

thuisverzorging

vegan biologisch reiniginsolie
huile démaquillante visage & yeux
gommage visage éclat
masque hydratant éclat
emulsion hydratant revitalisant