sothys

Eau de parfum – Secrets de Sothys ®

Stap binnen in een wereld van pure verleiding met La Crème 128. Dit betoverende parfum, gehuld in een glanzend gelakt glazen flesje met een sierlijk peervormig pompje, belooft een glamoureuze en zintuiglijke geurervaring die je zal betoveren.

Laat je meevoeren door de woorden van de gepassioneerde parfumeur achter deze geur:

"La Crème 128 onthult een elegant en verleidelijk karakter, met een weelderige roos die centraal staat, verfijnd door de subtiele nuances van fresia en jasmijn. Deze harmonie van bloemige tonen creëert een betoverend hart van de geur, waarin elke noot perfect in balans is.


In de topnoten danst de sappige zoetheid van zwarte bes, die zich vermengt met de warme omhelzing van vanille in de basis. Dit sensuele akkoord omhult de zintuigen met een bedwelmende charme, terwijl een vleugje patchoeli subtiel naar voren komt, waardoor een diep, fluweelzacht spoor ontstaat dat onvergetelijk is."


La Crème 128 belichaamt de essentie van tijdloze elegantie en verfijnde sensualiteit. Laat jezelf onderdompelen in deze weelderige geur en ontdek de magie van verleiding.

uw beauty routine

Kalmeert, verzacht en helpt onzuiverheden van de huid te verwijderen.
nettoyant du matin
microgel peeling dode huidcellen verwijderen
gelèe gommante visage
beautyvit huidverbetering breda la creme 128 huidverjonging
la Crème 128
sothys
eau de parfum - secret de sothys