Capsules rénovatrices jeunesse

OVERNIGHT SKIN REJUVENATION POWER.

 

Een nieuwe stap om capsules op te nemen in uw avondbehandelingsritueel.

Deze unieke microcapsules, op plantaardige basis en 100% biologisch afbreekbaar, leveren de juiste hoeveelheid pure vitamine C (20%) aan uw huid, in een fluweelzachte formule.

 

Nacht na nacht wordt uw huid zichtbaar getransformeerd door de effecten van dit serum met geconcentreerde vitamine C, met bewezen efficiëntie op de uitstraling en het verschijnen van de tekenen van veroudering (stevigheid, rimpels en pigmentvlekken).

 

PURE VITAMINE C FOCUS!

bekend om zijn werking op collageen, melanine en stressbestendigheid, is hier geconcentreerd tot 20% om de huid weer stralend en stevig te maken en pigmentvlekken te verminderen. Het is de ultieme veelzijdige werkstof voor een jeugdige huid!


Toepassing:

Elke avond, na het reinigen van uw huid, draait u voorzichtig de top van een capsule om deze te openen en brengt u het serum aan op gezicht en hals. Eindig met uw gebruikelijke serum (indien nodig) en uw crème. ELKE AVOND GEDURENDE 2 MAANDEN.

100%
onmiddelijke verbetering van de uitstraling
+18,3%

egalare teint

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

pigmentvlekken

Pure vitamine C

In een concentratie van 20% om de huid weer stralend en stevig te maken en pigmentvlekken te verminderen. Het is de ultieme veelzijdige werkstof voor een jeugdige huid!

uw beauty routine

oogroller vermoeide ogen wallen
Roll-on cryo anti-poches
crème lumiére rides-cernes-poches
capsules rénovatrices jeunesse
crème rénovatrices jeunesse nuit

ontdek de behandeling

beautyvit huidverbetering schoonheidssalon breda huidverjonging anti-age