C-TETRA®

Herstel de natuurlijke glans van je huid in slechts 7 dagen* met het geliefde C-Tetra serum.

Dit lichtgewicht serum bevat een krachtige dosis van 7% tetrahexyldecyl ascorbaat, een gestabiliseerde vorm van vitamine C die helpt bij het verhelderen van een oneffen teint en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Zacht genoeg voor zelfs de meest gevoelige huid, werkt het serum om de jeugdige uitstraling te herstellen zonder irritatie.

Met de toevoeging van vitamine E, beschermt dit serum ook tegen schadelijke vrije radicalen, waardoor je huid er gezonder en jeugdiger uitziet. Een perfecte keuze voor zowel nieuwkomers in de wereld van vitamine C als voor mensen met een gevoelige huid.

Laat je huid stralen met C-Tetra - jouw geheime wapen voor een gezonde en jeugdige teint.

de belangrijkste voordelen


Verhoogde Jeugdigheid van de Huid
Ontdekbaar bewijs toont aan dat het tegelijkertijd fijne lijntjes en rimpels doet vervagen,
terwijl het de glans en levendigheid van de huid zichtbaar verbetert.

Helderdere, Meer Gelijke Teint
Deze formule verheldert de huidskleur merkbaar, voor een egaler en gezonder ogende huid.

Lichtgewicht Voeding
De jojobazaadoliebasis biedt doeltreffende, niet-vette voeding, waardoor de huid zichtbaar zachter en comfortabeler aanvoelt.

7 dagen

voor een stralende huid

7 dagen

tot een zichtbaar gladdere huid

96%

vind dat c-tetra zacht is voor de huid

4 weken 

tot zichtbaar minder rimpels en pigmentvlekken

toepassing

  • STAP 1 Breng 's ochtends na het reinigen 4 druppels aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Masseer zachtjes in.

  • STAP 2 Laat het product volledig intrekken voordat je zonnebrandcrème aanbrengt. Wij raden Advanced Day Ultimate Protect aan voor optimale bescherming.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

 14% gestabiliseerde vitamine C

ook bekend als tetrahexyldecyl ascorbaat, is een vriendelijke vorm van vitamine C die je huid beschermt tegen schadelijke effecten veroorzaakt door vrije radicalen. Deze vrije radicalen kunnen de huid beschadigen en vroegtijdige veroudering veroorzaken. Tegelijkertijd stimuleert deze vorm van vitamine C de productie van collageen, wat helpt bij het behouden van een egale en jeugdig ogende teint.

Vitamine E

is een krachtige antioxidant die de huid extra beschermt tegen de effecten van vrije radicalen. Het werkt ook samen met vitamine C om de voordelen te versterken. Dit betekent dat het niet alleen helpt bij het bestrijden van vrije radicalen, maar ook bij het optimaliseren van de resultaten die je ziet van het gebruik van vitamine C, zoals een stralende huid.

de wetenschap achter de formule

Het maken van een effectief vitamine C-serum dat zijn kracht behoudt na verloop van tijd kan buitengewoon uitdagend zijn. Vitamine C is namelijk zeer instabiel, wat betekent dat de werkzaamheid ervan kan afnemen wanneer het wordt blootgesteld aan licht, warmte of lucht.

Om dit probleem aan te pakken, hebben we ervoor gekozen om C-Tetra te formuleren met een extreem stabiele vorm van vitamine C, bekend als tetrahexyldecyl ascorbaat. Dit zorgt ervoor dat de vitamine C in het serum zijn kracht behoudt gedurende minstens 12 maanden na opening. Je kunt er dus op vertrouwen dat je huid nog steeds profiteert van de krachtige en effectieve werking van vitamine C, zelfs na langdurig gebruik.

surface radiance cleanse

surface radiance cleanse

Ontdek de geavanceerde formule van Medik8's wereldwijde bestseller, die gericht is op het verhelderen van je teint en het revitaliseren van je huid, zonder dat het droog of trekkerig aanvoelt.
gezichtsreiniger

micellar mousse

Ontdek Medik8's geliefde reinigingsmousse. Een weelderige formule die make-up, zonnebrandcrème en onzuiverheden zacht maar effectief verwijdert.

crystal retinal

"Dit bekroonde vitamine A-nachtserum" is een krachtige formule die fijne lijntjes, rimpels en textuurproblemen aanpakt, terwijl het de huid hydrateert en een jeugdige uitstraling bevordert.

advanced night restore

Ontwaak met een vernieuwde huid in slechts 7 dagen* met Medik8's Advanced Night Restore. Deze krachtige nachtcrème vervaagt hardnekkige lijntjes en rimpels terwijl het je huid voedt en verstevigt. Ontdek de geheimen van een jeugdig uitziende huid, nacht na nacht.