C-TETRA® LUXE


Laat je huid elke ochtend stralen met C-Tetra Luxe. Dit fluweelzachte serum is klinisch bewezen dat het de zichtbaarheid van rimpels en hyperpigmentatie vermindert in slechts 4 weken. Met twee keer zoveel vitamine C (14%) als ons originele C-Tetra serum, biedt C-Tetra Luxe verbeterde glans en antioxidantbescherming, samen met diepe voeding. De gestabiliseerde vorm van vitamine C zorgt voor bewezen resultaten na slechts één keer gebruik, alles met een zachte, voedende ervaring voor je huid.

de belangrijkste voordelen

Onmiddellijke jeugdigheid van de huid:
Versterkt met geoptimaliseerde rode ginseng voor een bewezen huidverhelderende en jeugdversterkende werking.

Vermindering van pigmentvlekken:
Levert krachtige, klinisch bewezen actie op donkere vlekjes.

Totale voeding voor de huid:
Verrijkt met squalaan en vitamine F voor diepe hydratatie en klinisch bewezen ondersteuning van de huidbarrière.

1 uur

zichtbaar stralende, jeugdig uitziende huid

7 dagen 

tot een stralende huid

81%

minder pigmentvlekken na 4 weken

94%

gladdere en zachtere huid na 1 keer gebruik

toepassing

  • Stap 1: Masseer 's ochtends na het reinigen 6 druppels C-Tetra Luxe over het gezicht, de hals en het decolleté.

  • Stap 2: Laat het serum volledig intrekken voordat je zonnebrandcrème aanbrengt. We raden Advanced Day Ultimate Protect aan.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Gestabiliseerde vitamine C

Dit is een vriendelijke vorm van vitamine C die je huid helpt beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Het bevordert ook de aanmaak van collageen, wat kan helpen bij het krijgen van een egale en jeugdig uitziende huid.

Squalaan

Dit is een lipide die lijkt op wat er al in je huid zit. Het helpt je natuurlijke huidbarrière te ondersteunen en voedt je huid, waardoor het er gezond uitziet.
maracujaolie

Maracujaolie:

Deze olie zit boordevol voedingsstoffen en vetzuren die je huid diep voeden. Het biedt ook extra bescherming tegen vrije radicalen, waardoor je huid er stralend uitziet.

Geoptimaliseerde rode ginseng:

Dit ingrediënt versterkt het serum en helpt bij het verhelderen van je huid. Het stimuleert ook de aanmaak van collageen, waardoor je huid er jonger uitziet.

Vitamine E:

Dit is een krachtige antioxidant die je huid extra beschermt tegen de effecten van vrije radicalen. Het werkt ook samen met vitamine C om de beste resultaten te behalen voor een gezonde en stralende huid.

de wetenschap achter de formule

Ontdek het hoogtepunt van onze C-Tetra lijn: C-Tetra Luxe. Met een indrukwekkende concentratie van 14% tetrahexyldecyl ascorbaat, biedt dit serum een krachtige dosis vitamine C, dubbel zo veel als ons originele serum.


Maar de kracht van C-Tetra Luxe gaat verder. Het bevat een synergetische mix van glansversterkende antioxidanten, allemaal geformuleerd in een basis van squalaan, een natuurlijk voorkomend lipide dat de huidbarrière versterkt en hydrateert.


Dit serum is geschikt voor diverse huidtypes, inclusief droge en vochtarme huidtypen, en is ontworpen om superieure anti-verouderingsresultaten te bieden. Wat het nog opmerkelijker maakt, is dat ondanks de hoge concentratie vitamine C, het toch zacht blijft voor de huid.


Met C-Tetra Luxe geef je jouw huid de wetenschappelijk bewezen voordelen van vitamine C, ondersteund door een geavanceerde formule die de tekenen van veroudering bestrijdt en de huid een jeugdige uitstraling geeft.

uw beauty routine

surface radiance cleanse

SURFACE RADIANCE CLEANSE™

Ontdek de geavanceerde formule van Medik8's wereldwijde bestseller, die gericht is op het verhelderen van je teint en het revitaliseren van je huid, zonder dat het droog of trekkerig aanvoelt.
press&glow

PRESS & GLOW

Ontdek Medik8's Press & Glow: klinisch bewezen om in 2 weken een stralende huid te leveren*. Deze milde zuurtoner verwijdert dode huidcellen voor een gladdere textuur en dagelijkse gloed. Met hydraterende PHA gluconolacton, geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs op de gevoelige huid. Ook in duurzame navulverpakkingen.

CRYSTAL RETINAL®

"Dit bekroonde vitamine A-nachtserum" is een krachtige formule die fijne lijntjes, rimpels en textuurproblemen aanpakt, terwijl het de huid hydrateert en een jeugdige uitstraling bevordert.

ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECT

Bescherm, verjong en hydrateer je huid met Advanced Day Ultimate Protect. Deze dagelijkse moisturizer en SPF 50+ PA++++ zonnefilter biedt een uitgebreide bescherming tegen schadelijke effecten van de zon, terwijl het de vorming van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken voorkomt.