ADVANCED NIGHT RESTORE™


Ontwaak met een stralende, jeugdige huid dankzij Medik8's Advanced Night Restore. Deze geavanceerde nachtcrème is ontworpen om hardnekkige lijntjes en rimpels binnen slechts 7 dagen te verminderen, terwijl het de huid voedt en verstevigt. De formule, rijk aan ceramiden, ondersteunt de natuurlijke huidbarrière en vult essentiële lipiden aan voor maximaal comfort en revitalisatie van de huid. Voor een optimaal resultaat, gebruik het na vitamine A (retinol of retinal). Laat je huid 's nachts opleven met Medik8's Advanced Night Restore.

de belangrijkste voordelen

Intense hydratatie:
Deze formule herstelt 's nachts de natuurlijke barrière van je huid en voedt diep elke teint,
waardoor intense hydratatie wordt geboden.

Herstel van vrije radicalen:
Ons Midnight Antioxidant Complex werkt 's nachts om schade door vrije radicalen aan te pakken,
waardoor 's ochtends een gladdere, stevigere huid tevoorschijn komt.

Nachtelijke jeugdboost:
Door de huidherstellende lipiden ziet je teint er uitgerust uit met een gezonde gloed,
waardoor een jeugdige uitstraling wordt bevorderd.

Versterkt het effect van vitamine A:
Speciaal ontworpen om te gebruiken na vitamine A, verbetert het de verzachting en versteviging van de huid,
waardoor de effectiviteit van vitamine A wordt versterkt.

7

dagen om hardnekkige lijntjes en rimpels glad te strijken

91%

was het erover eens dat de huid 's ochtends hersteld aanvoelde

7

dagen om de volheid van de huid zichtbaar te verbeteren

96%

vindt dat hun huid aanzienlijk gevoed is na gebruik

toepassing

  • Reinig eerst grondig je gezicht, hals en decolleté.
  • Breng vervolgens je gebruikelijke serums aan.
  • 's Avonds, na het aanbrengen van je serums, breng je Advanced Night Restore aan op je gezicht, hals en decolleté.
  • Masseer de crème zachtjes in met opwaartse bewegingen tot deze volledig is opgenomen.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Multi-Ceramide Complex (met essentiële lipiden)

een speciale mix van ceramiden, fytosterolen en vetzuren die samenwerken om de natuurlijke lipidenbarrière van de huid te herstellen en te voeden. Ceramiden zijn essentiële lipiden die helpen bij het behouden van de huidstructuur en vochtbalans. Fytosterolen, ook bekend als plantensterol, helpen de huid te kalmeren en te beschermen tegen vochtverlies, terwijl vetzuren essentieel zijn voor een gezonde huidbarrière en hydratatie. Deze combinatie bootst de natuurlijke lipiden van de huid na, waardoor deze intens wordt hersteld en gevoed.

Midnight Antioxidant Complex

combineert een celherstellende peptide met antioxidanten uit paarse superfoods, zoals saskatoonbes en drakenfruitextract. Dit complex helpt de zichtbare effecten van veroudering door vrije radicalen te neutraliseren en beschermt de huid tegen schade aan cellen en eiwitten. De celherstellende peptide bevordert het natuurlijke herstelproces van de huid, terwijl de antioxidanten helpen bij het tegengaan van oxidatieve stress en het behouden van een jeugdige uitstraling van de huid.

 Saskatoonbes

een Canadese superbes, bevat een overvloed aan antioxidanten genaamd anthocyanen, die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en het beschermen van de huid tegen schade door oxidatieve stress. Deze anthocyanen kunnen ook helpen bij het blokkeren van enzymen die hyaluronzuur afbreken, waardoor het natuurlijke vochtgehalte van de huid behouden blijft en de huid er voller en gehydrateerder uitziet.

drakenvruchtenextract

afkomstig van de nachtbloeiende cactus uit Mexico, staat bekend om zijn uitzonderlijke beschermende eigenschappen tegen antioxidanten. Daarnaast heeft het extract verstevigende en liftende eigenschappen, waardoor het de teint kan verbeteren en de huid een jeugdiger uitstraling kan geven.

N-Acetyl Glucosamine (NAG),

is een van nature voorkomende molecule in het lichaam. Het werkt synergetisch met eerder gebruikte retinol / retinal serums om de productie van hydraterend hyaluronzuur te stimuleren. Hierdoor wordt de huid gehydrateerd en behoudt deze een gezonde uitstraling.

de wetenschap achter de formule

Ceramiden zijn essentiële lipiden, natuurlijke vetzuren, die zich in de bovenste beschermlaag van de huid bevinden, bekend als de huidbarrière. Hun belangrijkste functie is om vochtverlies uit de huid te voorkomen en de huid te beschermen tegen externe stressfactoren. Samen met cholesterol en fytosterolen (uitgesproken als 'fee-ta-STE-rollen') vormen ze de lipiden in de huidbarrière. Wanneer ceramiden in huidverzorgingsproducten worden gebruikt, moeten ze in de juiste verhouding worden gecombineerd met cholesterol en vetzuren om effectief te zijn. Onze onderzoekers hebben een geoptimaliseerde mix van ceramiden 1 en 3, fytosterol (plantaardig cholesterol) en vetzuren ontwikkeld in een verhouding van 3:1:1:1, wat wetenschappelijk is bewezen om het herstel van de huidbarrière te versnellen.

uw beauty routine

medik8 beautyvit huidverbetering vitamine c serum
c-tetra luxe
medik8 beautyvit huidverbetering dagcreme
advanced day ultimate protect
vitamine a beautyvit huidverbetering medik8
crystal retinal
medik8 beautyvit huidverbetering oogcreme
crystal retinal ceramide eye