ADVANCED NIGHT EYE™

Transformeer het uiterlijk van vermoeide ogen met Medik8's verjongende Advanced Night Eye oogcrème voor 's nachts. Deze rijke maar snel intrekkende crème is deskundig samengesteld om fijne lijntjes rond de ogen glad te strijken en donkere kringen onder de ogen zichtbaar te verhelderen.

Advanced Night Eye werkt optimaal samen met vitamine A-formules en ondersteunt de natuurlijke regeneratiecyclus van de huid gedurende de nacht. Dit resulteert in merkbare anti-verouderingsresultaten en een jeugdiger ogende oogcontour bij het ontwaken. Bovendien voedt het de gevoelige huid rond de ogen intensief, voor een frisse en stralende blik elke ochtend.

de belangrijkste voordelen

Diepe verzorging voor onder de ogen
Voedt de tere huid rond de ogen intensief voor optimaal comfort en een voelbaar zachte huid.

Herstel van vrije radicalen
Ons Midnight Antioxidant Complex werkt 's nachts om de verouderingseffecten van schade door vrije radicalen tegen te gaan,
zodat de oogcontouren er 's ochtends gladder en steviger uitzien.

Vermindering donkere kringen
Helpt donkere kringen te vervagen voor een zichtbaar helderdere, meer ontwaakte oogcontour.

Versterkt het effect van vitamine A
Ontworpen om te worden gebruikt na vitamine A, voor verbeterde gladmakende en verstevigende voordelen.

toepassing

 • Stap 1: Reinigen
  Begin je avondroutine door je gezicht grondig te reinigen en dep je huid droog met een zachte handdoek.

 • Stap 2: Voorbereiden
  Breng je gebruikelijke serums en behandelingen aan, zoals een vitamine A-serum, en laat deze volledig intrekken.

 • Stap 3: Aanbrengen van Advanced Night Eye
  Neem een kleine hoeveelheid Advanced Night Eye op je ringvinger. Dep de crème zachtjes op de huid onder je ogen, beginnend bij de binnenste ooghoek en werk naar buiten. Vermijd de oogleden.


Aanvullende tips

 • Gebruik Advanced Night Eye elke avond voor de beste resultaten.
 • Wees consistent in het aanbrengen om de zichtbare voordelen te maximaliseren.
 • Combineer met andere Medik8-producten voor een complete anti-verouderingsroutine.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Middernacht Antioxidantencomplex

combineert een celherstellende peptide en paarse superfood antioxidanten (saskatoonbes en drakenfruitextract) om de zichtbare verouderingseffecten van vrije radicalen effectief te neutraliseren. Het helpt ook schade aan de huidcellen en proteïnen te voorkomen.

N-Acetyl Glucosamine (NAG)

 uitgesproken als 'En-ass-e-till Gloo-coh-sa-meen', is een natuurlijk voorkomende molecule. Deze werkt in synergie met eerder toegepaste vitamine A om de productie van hydraterend hyaluronzuur te stimuleren. Dit is belangrijk omdat hyaluronzuur helpt om de huid gehydrateerd te houden, wat essentieel is voor een gezonde en soepele huid.

Hesperidine,

uitgesproken als 'hes-per-eye-din', komt van nature voor in citrusvruchten. Het verbetert de bloedsomloop rond de ogen, wat helpt om donkere kringen te verminderen en de oogcontour helderder te maken. Dit zorgt ervoor dat je er frisser en minder vermoeid uitziet.

Cafeïne

helpt de grootte van bloedvaten te verminderen die bijdragen aan gezwollen, vermoeid uitziende ogen. Door de bloedvaten te verkleinen, vermindert het zwelling en tekenen van vermoeidheid, waardoor je ogen er minder opgezwollen en meer uitgerust uitzien.

Matrixyl® 3000

uitgesproken als 'ma-TRIX-ul 3 duizend', is een combinatie van peptiden die de huid 'verleiden' om meer collageen aan te maken. Dit resulteert in een zichtbaar gladdere, stevigere en vollere oogcontour, wat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de huid er jeugdiger uit te laten zien.

de wetenschap achter de formule

's Nachts zijn onze huidcellen het meest actief en optimaal voor herstel. Advanced Night Eye is speciaal samengesteld om samen te werken met deze natuurlijke nachtelijke vernieuwingsprocessen voor maximale anti-verouderingsresultaten.

Tijdens de nacht verhoogt de celactiviteit, stimuleert de productie van collageen en elastine, en herstelt de huid de schade van overdag. Advanced Night Eye benut deze processen met een krachtige combinatie van ingrediënten, waaronder vitamine A, antioxidanten en peptiden. Vitamine A verbetert de huidtextuur, vermindert fijne lijntjes en rimpels, en verhoogt de stevigheid door de celvernieuwing en collageenproductie te stimuleren.

Daarnaast beschermen antioxidanten en peptiden de huid tegen vrije radicalen en ondersteunen ze het natuurlijke herstelproces, wat resulteert in een gehydrateerde, elastische en minder vermoeide oogcontour. Onze innovatieve formule biedt hierdoor niet alleen directe verbeteringen, maar ook langdurige anti-verouderingsvoordelen voor een opvallend jeugdig ogende oogzone.

oogcreme

C-TETRA® EYE

Ontdek een helderder, gladder en energieker ooggebied met C-Tetra Eye. Dit lichte serum met vitamine C vermindert fijne lijntjes en verheldert de huid rond de ogen. Probeer het nu!
advanced day eye protect spf 30 oogcreme

ADVANCED DAY EYE PROTECT™

Zorg voor een gehydrateerde, gladde en jeugdig uitziende oogcontour met Advanced Day Eye Protect. Deze oogspecialistische zonnebrandcrème biedt SPF 30 en 5* UVA-bescherming tegen schadelijke UV-stralen en milieu-invloeden. Ontdek de ultieme bescherming voor de gevoelige huid rond de ogen!

CRYSTAL RETINAL®

Onthul een jonger uitziende huid met Crystal Retinal. Dit vitamine A-nachtserum werkt 11x sneller dan retinol voor een gladdere, helderdere en stevigere huid. Ontdek de kracht van retinal zonder irritatie.

ADVANCED NIGHT RESTORE™

Ontdek de kracht van Medik8's nachtcrème! Vervaag hardnekkige lijntjes en rimpels in slechts 7 dagen*. Deze ceraminerijke formule voedt en verstevigt de huid terwijl je slaapt, voor een jeugdigere uitstraling. Essentieel voor je avondroutine!