ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECT™

Bescherm, verminder en hydrateer je huid tegelijkertijd met Advanced Day Ultimate Protect. Deze dagelijkse moisturizer en SPF 50+ PA++++ zonnefilter in één biedt een uitgebreide bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon, luchtvervuiling, blauw licht, infraroodstraling en glycatie.

Met zijn geavanceerde formule voorkomt het de vorming van rimpels, pigmentvlekken, dofheid en een ongelijkmatige huidtextuur. Bovendien bevat het een nieuwe generatie DNA-reparatie-enzym genaamd photolyase, dat de natuurlijke herstelmechanismen van je huid ondersteunt na blootstelling aan UV-straling.

Advanced Day Ultimate Protect biedt een niet-vette, niet-comedogene, onzichtbare finish op alle huidtinten en kan moeiteloos onder make-up worden aangebracht. Geef je huid de bescherming die het verdient met Advanced Day Ultimate Protect.

de belangrijkste voordelen

Behoudt jeugdige huid:
Krachtige SPF 50+ PA++++ beschermt tegen UVA- en UVB-stralen.

Herstelt na UV-blootstelling:
Ondersteunt natuurlijk herstel om schade en veroudering te voorkomen.

Multifunctionele bescherming:
Beschermt tegen blauw licht, infrarood licht, luchtvervuiling, glycatie en UV-stralen.

Geen witte aanslag:
Onzichtbare finish, geschikt voor alle huidtinten.

Dagelijkse hydratatie:
Verrijkt met squalaan en hyaluronzuur voor effectieve hydratatie.

94%

 Huid voelt de hele dag gehydrateerd aan

98%

Blokkade van UVB-stralen door SPF50+.

uva-BESCHERMING

PA++++ biedt maximale bescherming tegen veroudering.
toepassing

TOEPASSING

  • Stap 1: Ochtendverzorging
    Breng als laatste stap in je ochtendverzorging 5 pompjes (¼ theelepel) van Advanced Day Ultimate Protect aan op je gezicht, met opwaartse bewegingen. Zorg ervoor dat je het gebied rondom de ogen vermijdt. Breng nog eens 5 pompjes aan op je hals en decolleté. Laat het product volledig intrekken.
  • Stap 2: Gedurende de dag
    Breng het product gedurende de dag opnieuw aan indien nodig. Breng het elke 2 uur opnieuw aan als je in direct zonlicht staat.

de BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Geavanceerde UV-filters

Dit zijn speciale chemische stoffen die in het product worden gebruikt om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, zoals verbranding en vroegtijdige veroudering.

DNA-herstellend enzym

Dit is een enzym dat afkomstig is van planktonextract en werkt als een reparatieset voor je huid-DNA. Wanneer je huid beschadigd raakt door de zon, helpt dit enzym om die schade te herstellen.

360° Milieuschild

 Dit is een mix van natuurlijke ingrediënten zoals bosbessenzaadolie, marrubium vulgare extract en carnosine. Samen vormen ze een beschermende laag op je huid, waardoor het wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling.

Squalaan

 Dit is een soort vetachtige stof die van nature in je huid voorkomt. Het helpt je huid te hydrateren en te voeden, waardoor het zacht en soepel aanvoelt.

Hyaluronzuur

Dit is een ingrediënt dat helpt om vocht aan te trekken en vast te houden in je huid. Hierdoor blijft je huid goed gehydrateerd en ziet het er gezond en stralend uit.

de wetenschap achter de formule

Zelfs de beste zonnebrandcrème kan niet alle UV-stralen blokkeren. Zelfs SPF 50+ zonnebrandcrème kan ongeveer 98,3% van de UVB-stralen blokkeren, wat betekent dat ongeveer 1,7% van deze schadelijke stralen onze huid nog steeds bereikt.

UV-stralen kunnen directe schade aan ons DNA veroorzaken, wat leidt tot veroudering van de huid en andere problemen. Hoewel onze huid natuurlijke herstelmechanismen heeft, worden deze mechanismen na verloop van tijd minder effectief.

Medik8 stelt voor om deze natuurlijke herstelmechanismen in de huid aan te vullen door DNA-herstel-enzymen lokaal aan te brengen met hun product Advanced Day Ultimate Protect. Dit kan helpen bij het verminderen van zichtbare tekenen van DNA-schade, zoals fijne lijntjes, rimpels en verkleuringen.

uw beauty routine

medik8 beautyvit huidverbetering vitamine c serum

c-tetra luxe

 Een geavanceerd serum dat een hoog gehalte aan lipiden en 14% vitamine C bevat, speciaal ontwikkeld om de huid te verbeteren en een stralende teint te bevorderen.
medik8 beautyvit huidverbetering oogcreme

CRYSTAL RETINAL® CERAMIDE EYE

Ontwaak met een jeugdige oogopslag dankzij Crystal Retinal Ceramide Eye. Krachtige resultaten zonder irritatie. Klinisch bewezen voor zichtbare verbeteringen na slechts één gebruik.
vitamine a beautyvit huidverbetering medik8

CRYSTAL RETINAL®

Ontketen de kracht van Crystal Retinal voor een jeugdigere huidervaring. Met retinAL, 11 keer sneller dan retinol*, biedt dit iconische nachtserum zichtbare verbeteringen in gladheid, helderheid en stevigheid. En dat alles zonder irritatie, dankzij ons gepatenteerde stabiliteitssysteem.

ADVANCED NIGHT RESTORE™

Ontwaak met een vernieuwde huid in slechts 7 dagen* met Medik8's Advanced Night Restore. Deze krachtige nachtcrème vervaagt hardnekkige lijntjes en rimpels terwijl het je huid voedt en verstevigt. Ontdek de geheimen van een jeugdig uitziende huid, nacht na nacht.