mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

Bindweefselmassage

De huid heeft voedingsstoffen nodig om elastisch en jong te blijven. Dit haalt de huid uit bloed. Het is daarom goed dat er genoeg bloed door je huid stroomt. Als je hoofd snel rood wordt, betekent dit dat je huid in ieder geval genoeg zuurstof krijgt. Als dit niet het geval is, dan kan je huid de nodige energie missen en last hebben van blokkades. Ook afvalstoffen kunnen minder goed afgevoerd worden. Dit kan ervoor zorgen dat je sneller rimpels krijgt.

Tijdens de bindweefselmassage wordt gebruik gemaakt van diepe en middeldiepe massagetechnieken. De middeldiepe technieken geven de middelste huidlaag, de lederhuid, een boost. De bindweefselcellen vervormen hierdoor en als reactie wordt de diepere huidlaag, de onderhuid, aangezet tot vernieuwing. Dit betekent dat de fibroblasten in de onderhuid gestimuleerd worden om hun werk te gaan doen.

Fibroblasten zijn vezels in de huid die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine, wat de huid steviger en soepeler maakt.

Bindweefselmassage zorgt dus voor de stimulatie van huidverbetering. Resultaat is niet na één behandeling al te zien, dit gaat altijd in kuurverband. Daarnaast is het ook belangrijk om deze behandeling na de kuur alsnog bij te houden.

De eerste behandeling is meestal het heftigst omdat de huid het vast zit, dit worden ook wel verklevingen. De huid wordt een uur lang stevig gemasseerd en dat voel je, op de ene plek heftiger dan op de andere. Je merkt dat de doorbloeding aan het werk gezet wordt, de huid zal erg rood worden en ook warm aangaan voelen. Dit trekt later op de dag weer weg. De volgende dagen kan de huid wat beurs aanvoelen.

De tweede en volgende behandelingen zijn over het algeheel al een stuk minder gevoelig. Je weet wat je kan verwachten en went hier aan. De huid reageert sneller op de massage dan de eerste keer. Dat betekent dat het gezicht sneller een rode gloed krijgt. Na een aantal behandelingen, afhankelijk van de huid, is zichtbaar resultaat te zien. Wanneer de huid het gewenste resultaat heeft gekregen, hoeft u niet meer in een kuurverband terug te komen, maar is het wel belangrijk om dit een keer in de 10 weken bij te houden.

 

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren