mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

rimpels opvullen met hyaluronzuur

Lijntjes opvullen met hyaluronzuur

bianca beautyvit huidverbetering

 

Tijdelijk of permanent 

Rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon

Als het gaat om fillers, kunt u tegenwoordig niet meer zo vaak kiezen voor een permanente filler. Tijdelijke fillers worden momenteel veel meer aangeboden omdat deze veel veiliger zijn. Voor een tijdelijke filler word hyaluronzuur gebruikt. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Allergische reacties hyaluronzuur soft cross ecuri beautyvit huidverbeteringof infecties komen hierdoor zelden voor. Hyaluronzuur word langzamerhand afgebroken en door ons eigen lichaam en is dus een tijdelijke filler. Omdat hyaluronzuur langzaam weer door ons lichaam word afgebroken, word er aangeraden deze filler na 11 maanden weer een opfris beurt te geven.

 

 

Meso Therapy
Uitleg

ecurie heeft een nieuwe Meso-Therapy ontwikkeld waarmee rimpels echt kunnen worden opgevuld met cross-linked hyaluronzuur. Lijntjes om de bovenlip, rond de mond, op de wangen en op het decolleté kunnen in een behandeling voor het blote oog nagenoeg verdwijnen.
Praatjes vullen geen gaatjes maar de Ecuri Meso-Therapy vult wel de lijntjes.

Rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon

Er zijn al veel meso apparaten op de markt maar deze apparameso-gun ecuri beautyvit huidverbeteringten zijn niet geschikt voor het opvullen van rimpels. Dit komt omdat de gewone Meso-Guns alleen opgelost hyaluronzuur in de huid kunnen brengen. Om echt de rimpels op te vullen is cross-linked hyaluronzuur nodig.

Ecuri Meso-Therapy is de enige op de wereld die cross-linked hyaluronzuur kan inbrengen.

 

 

 

Perplex van het Resultaat

Rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon 
In één behandeling heb je een spectaculair resultaat, zonder blauwe plekken en nagenoeg zonder zwelling of roodheid. Cross-linked hyaluronzuur is een bekend en erkend farmaceutisch, geregistreerd product, is volkomen veilig en wordt na 6 tot 11maanden door je eigen lichaam afgebroken en afgevoerd.
Iedereen wil toch van die lijntjes af?

U hebt gemiddeld 1 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat wordt behaald.

Hierna raden we aan het resultaat te onderhouden door eens per 11 maanden een behandeling te ondergaan.

voorbeelden

https://www.beautyvit.nl/nieuw/Inspuitingen-met-hyaluronzuur/voorbeelden.html

 

ecuri beautyvit huidverbetering

 

Heeft u nog vragen kunt u ons altijd bellen of mailen voor een gratis advies.

Op het nummer : 076-5223838 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn gevestigd In Breda in Princenhage dit is in Noord Brabant vlakbij Prinsenbeek, Etten-leur, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Ulvenhout,  rijsbergen, Zundert, Effen,  Dongen, Bavel, Chaam, Dorst, Rijen en Gilze

Lees ook onze vorige blog:

https://www.beautyvit.nl/nieuw/Beautyvit-Huidverbetering-Blog/

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren