mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

Fractional Needle

Micro Needling/ Derma Roller

needle1Wat is de Derma Roller nu precies?
De Derma Roller is een cilinder met 192 minuscule naaldjes die in uw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt. De Derma Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. U merkt het al binnen een week dat uw huid gladder en strakker wordt. Met het Hyaluronzuurserum wordt uw huid voller en strakker.

Dubbele werking
De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen.
De Derma Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na 1 week dat de lijntjes en rimpels vervagen.
De 192 naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen.
Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes e.d. 100x groter dan bij normaal gebruik.
Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken.
Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. Je voelt het en je ziet het.

Littekens en striae, verbluffend resultaat.
Behandeling van littekens en striae was tot op heden zeer moeilijk. Omdat de micro naalden van de Mesoroller aanzetten tot celvernieuwing is dit een zeer effectieve methode. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar en kleurafwijkingen, zoals bij striae zie je verdwijnen.  De behandeling is helemaal effectief als tegelijkertijd het Repair Serum wordt aangebracht.

Het antwoord op Cellulitis
De naaldjes van het "chirurgisch staal" van de Derma roller activeren de verbranding in de vetcellen. Samen met het Lypolyse Serum wordt het vet afgebroken. Hierdoor vermindert de cellulitis binnen enkele weken zichtbaar.

needle2needle3

needle4Fractional Needle
Is een speciale witte naaldmodule die je aansluit op de Permanent Make-up pen. Net als de Derma Roller en de Derma Stamp maakt het honderden kleine openingen in de huid. Door het speciale druk systeem wordt er actief hyaluronzuur of een andere werkstof in de huid ingebracht. De Fractional Needle is veel effectiever dan de klassieke Derma Roller techniek. Er wordt ongeveer 2 tot 3 keer zoveel werk stof in de huid gebracht als bij de Derma Roller.

Verschil Permanent Make-up needle
Bij een gewone permanent make-up naald staan de afzonderlijke naaldjes dicht tegen elkaar geplaatst. De Fractional Needle is een 7-puntsnaald waarbij de naalden 1,5 millimeter uit elkaar staan. Tevens, drukt de fractional module actief hyaluronzuur in de huid.

Fijne lijntjes
Fijne lijntjes kunnen goed worden behandeld met de Fractional Needle. Belangrijk is onderscheid te maken tussen mimische rimpels en lijntjes door verslapping.
Fractional Needle Techniek werkt vooral goed op lijntjes die veroorzaakt worden door verslapping. Mimische rimpels ontstaan door spiercontractie en zijn daardoor minder goed behandelbaar.

Fractional Needle is het meest effectief bij:

  • fijne lijntjes rond de mond, wangen en hals & decolleté.
  • littekens.
  • specifieke vormen van striae.

Werking bij littekens
De techniek is afgeleid uit de laser fractionele techniek. Het gaat uit van het principe van het eigen herstelmechanisme van de huid samen met het actief inbrengen van hyaluronzuur door middel van de fractional module. Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door geringe doorbloeding, weinig pigmentatie en stug weefsel. Dit nemen we waar als typisch littekenweefsel: een lichte vlek met een duidelijke glans. Vaak zijn niet alleen de capillaire haarvaten verdwenen maar zijn ook de poriën duidelijk verminderd. Meest effectief is de fractional techniek op slecht doorbloede weefselstructuur. De miniscule kleine fractional naalden stimuleren sterk de doorbloeding. Vaak lopen de kleine openingen meteen vol met bloed. Het bloed zorgt ervoor dat tijdens het nieuwe genezingsproces allerlei essentiële huid- structuren worden aangelegd, zoals haarvaten en poriën. De opperhuid zal ook weer naar behoren beginnen te functioneren, de kleur komt terug, wat resulteert in de aanmaak van pigment.

Striae effectief behandelen
Bij behandeling van striae maken we onderscheid in harde en zachte striae. Harde striae kenmerkt zich door stevig weefsel dat vaak licht verweven is. Zachte striae is vaak een kuiltje. Er licht een rimpelig dun huidje over. Het lijkt alsof de dermis is gescheurd en dat er onder de huid een kleine kloof bevindt.
Harde striae komt vaak voor op heupen, buik en onder benen. Zachte Striae ziet je vaak in de zij, en op borsten.
Harde striae kan je aanmerken als hard littekenweefsel en is daardoor goed te behandelen. Bij zachte striae is de dermis als het ware gescheurd en bevindt zich onder de opperhuid een lege ruimte. Deze vorm van striae is moeilijk te behandelen.

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren