mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

Airbrush tanning

sunjunkie
Hoe gaat een spray tan behandeling?
Met behulp van een speciaal spraytanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Hoe bruin u wordt van de spraytan behandeling is afhankelijk van het percentage DHA er op uw huid wordt vernevelt en uw huidtype. Hoe beter de lotion kan penetreren op de hoornlaag, des te bruiner u zult worden. De kleur van de lotion wordt in overleg met jou en de salon bepaald. Het mooiste resultaat is een natuurlijk resultaat welke past bij jouw huidtype.

Beschermt de spraytanning lotion mij tegen de UV straling?
De lotion beschermt niet tegen UV straling. U dient zich te allen tijde in te smeren met een goede SPF factor om verbranding te voorkomen

Hoe lang blijf ik mijn mooie bruine kleur behouden?
Afhankelijk van uw huidtypen en uw huidverzorging blijft de kleur 5 tot 10 dagen behouden. Het is belangrijk na de spraytanning uw huid na iedere douche goed te hydrateren met een vochtinbrengende body lotion

Is spraytanning wel verantwoord?
DHA wordt al sinds 1960 in de cosmetische branche gebruikt. Het is zeer zeker verantwoord! Dihydroxyacetone is een natuurlijke suiker die op de hoornlaag van uw huid wordt vernevelt en ook enkel op de dode huidcellen werkt. Steeds meer mensen maken gebruik van spraytanning, ook mensen die vanwege gezondheidsproblemen nooit meer in de zon mogen. Spray Tanning is een geweldig alternatief!

Ik heb vitiligo, kan ik een spraytan behandeling ondergaan?
Mensen met vitiligo vinden spraytanning een enorme uitkomst aangezien het contrast na de eerste douche vele malen minder is als voor de spraytan behandeling. Steeds meer mensen met deze huidafwijking laten zich behandelen in de salon

Krijg ik geen vlekken?
De lotion wordt dun en regelmatig aangebracht, u krijgt dus geen vlekken. Wij adviseren u geen alcoholhoudende producten op uw huid aan te brengen na de spraytan behandeling

Wordt ik niet oranje?
Als de juiste kleur en de juiste sterkte dha wordt aangebracht op uw huid wordt u zeker niet oranje.

Zitten er parabenen in de lotion?
Al onze lotions zijn op natuurlijke basis en vrij van parabenen. Daarnaast verzorgen de lotions uw huid ook eens nog met Aloe Vera, Vitamine A en E.
5


Tips voor een perfecte spraytan
Voor het beste en langste resultaat adviseren wij het volgende:

Voor de Spray Tan:

  1. Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een goede bodyscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik geen oliehoudende producten.
  2. Scheren (24 uur), harsen (48 uur) voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig).
  3. Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum meer tot na de sessie. Lak bij voorkeur je nagels om opname van de vloeistof te voorkomen.

Dag van de Spray Tan:

  1. Spoel zo kort mogelijk voor de tanning uw lichaam goed schoon met alleen warm water!
  2. Gebruik op de dag van de spraytanning geen vloeibare make-up of dagcréme, zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten.
  3. Draag donkere loszittende kleding na de spraytanning omdat de vloeistof in beginsel nog wat af kan geven.

Na de Spray Tan:

  1. De tanninglotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te douchen tot 8 uur na de tanning!
  2. Vermijd water en transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche.
  3. Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens de douche een hydraterende tan safe douchegel of olie te gebruiken, en na het douchen een extra hydraterende tan safe bodylotion.
  4. Wij adviseren het gebruik van sauna en baden te vermijden!! Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid.

                 MG 9981

Boek deze behandeling

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren