mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

Permanente make-up Wenkbrauwen in Breda

Permanente make-up Wenkbrauwen

Dunne en/ of onregelmatige haargroei of te korte wenkbrauwen kunnen met permanente make-up volledig gecorrigeerd worden. Zo ontstaat er een volle en egale wenkbrauw. Heeft u vroeger uw wenkbrauwen veel geëpileerd en zijn ze daardoor erg dun en smal geworden? Met permanente make-up worden uw wenkbrauwen weer compleet.
Ook waneer er eventuele littekens in uw wenkbrauwen aanwezig zijn kan dit worden gecamoufleerd. Of misschien heeft u door omstandigheden geen haargroei meer, ook dan is permanente make-up een ideale oplossing. De wenkbrauwen worden eerst volledig uitgetekend, volledig passend bij uw gezicht. Hierna wordt een passende pigmentkleur gekozen.

Permanente make-up 3D Hairstroke techniek.

Bij deze techniek wordt een wenkbrauw gecreeërd die niet van echt te onderscheiden is. Soms hebben de wenkbrauwen net te weinig natuurlijke haartjes of hebben de wenkbrauwen niet de juiste vorm en/of kleur.  Bij deze techniek werken we met ee flinterdunne naald om realistische haartje te pigmenteren tussen de eigen haartjes.
Deze haartjes worden in verschillende lengtes gezet. De kunst is om de haartjes in de juiste richting te pigmenteren. Iedereen kan streepjes zetten, maar niet iedereen kan haartjes tekenen. Door het kleurgebruik, de aanzet en de fijne techniek wordt het beste uit de eigen wenkbrauw gehaald. Deze techniek is heel natuurlijk en mensen zien niet dat u permanente make-up heeft. Hiermee kunnen we de perfecte wenkbrauwen maken en de juiste vorm, lekker vol en een mooie kleur die bij u past.  
Met de hairstroketechniek ziet het er al gelijk mooi uit. Behalve dat de kleur de 1e week iets donkerder zal zijn, na een week is het een stuk lichter. Dan zie je ook het resultaat. Het zal nog niet gelijk goed zijn. Er zullen nog stukjes ontbreken, de vorm is nog niet goed of de kleur.
Dit is heel normaal een kleur moet je opbouwen en daarvoor heb je de nabehandeling nodig. Je mag daarom ook na 4 / 6 weken terug komen.  

IMG 3872IMG 3869

Microblading

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied
van permanente make-up. Met microblading krijg je flinter dunne haartjes die elk individueel getekend worden. Deze haartjes zijn gewoonweg zo dun dat ze niet te onderscheiden zijn met echte haartjes. Bij de Microblading techniek werken we met een manuele pen die ultra fijne steriele naaldjes op een rij heeft die een soort mesje vormen. Microblading is niet geschikt voor ieder huidtype. Heeft u een dunne huid of heel erg gevoelig met veel couperose dan raden we deze behandeling niet aan. Wij beoordelen iedere huid voordat we Microblading gaan toepassen.

 IMG 3875

 

Permanente make-up Schaduw techniek

Bij deze methode wordt de ondergrond van de wenkbrauw helemaal ingekleurd met een pigment in een kleur naar wens. Meestal is dat donkerder dan de eigen wenkbrauw. Nagebootst wordt alsof de wenkbrauwen met een potlood zijn ingekleurd. Maar omdat er over de pigmentatie vaak haartjes groeien wordt vaak aangeraden deze haartje af en toe te verven omdat ze de kleur van de ondergrond tegenhouden. Als deze techniek op de juiste wijze met de juiste pigmentkleur wordt aangebracht is het een prachtige methode om een wenkbrauw te perfectioneren. Bij genezing van deze methode ontstaat er onder de wenkbrauwhaartjes een soort schaafwond die na genezing in stukjes er afvallen en een stuk lichter van kleur zal zijn dan vlak na de behandeling. Omdat de gehele huid onder de wenkbrauw behandeld is zal er na genezing te zien zijn dat de kleur nog niet overal egaal gekleurd is. Na 4 weken volgt er een perfectiebehandeling om deze lichte plekjes verder in te vullen.

Permanente make-up Poeder wenkbrauwen

De poeder wenkbrauwen lijken op de schaduw techniek maar is een stuk zachter en zorgt er voor dat het lijkt alsof uw wenkbrauwen ingekleurd zijn met poeder. Deze zachte techniek zonder harde lijnen zorgt wel voor een goede vorm waardoor epileren heel gemakkelijk gaat. Deze techniek passen we meestal toe bij mensen met grove poriën en een vettere huid. De techniek word aangepast naar de gewenste kleur en vorm en geeft een heel zacht en natuurlijk effect.

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren