mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

Uitleg Permanente make-up

 

Altijd een verzorgd uiterlijk
Elke moderne vrouw van tegenwoordig wil er graag elk moment van de dag perfect, mooi en verzorgd uit zien. Met gewone make-up bereik je dit niet, het loopt vaak uit. Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid. De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen, eyeliner, en de liplijn.

  • Zijn uw wenkbrauwen niet meer goed van vorm?
  • Loopt uw eyeliner altijd uit aan het einde van de dag?
  • Blijft uw liplijn niet de hele dag zitten?
  • Bent u allergisch voor make-up?
  • Kunt u zich niet meer zo goed opmaken zonder bril?

Dan biedt permanente make-up de oplossing!
Permanente make-up blijft zitten tijdens sporten zwemmen en als u 's morgens uit bed stapt uw permanente make-up blijft altijd op z'n plaats en loopt niet meer uit. Door gebruik te maken van uitsluitend de beste en veiligste pigmenten en de allernieuwste technieken bent u verzekerd van de beste kwaliteit en het allerbeste resultaat.

Waar komt Permanente make-up vandaan?
Permanente make-up werd begin jaren '70 in Taiwan ontwikkeld. Als snel werd het een veel gevraagde behandeling. De wenkbrauwen waren en zijn nog steeds, het meest populair. Ongeveer 10 jaar later kwam permanente make-up naar Europa. Inmiddels zijn er verschillende technieken ontwikkeld om zachte schaduwlijnen te maken of bijvoorbeeld haartjes na te bootsen.

De specialisten van het eerste uur werkten nog met bamboestokjes waarin naaldjes werden gestoken. Het stokje werd vervolgens met een dun touwtje ombonden. Hierna is de ontwikkeling van permanente make-up apparaten snel gegaan. Vooral met betrekking tot hygiëne, snelheid en een preciezere insteek, is er de laatste jaren veel verbeterd.

De keuze in pigmenten is ook enorm gegroeid. Begin jaren '90 was de keuze in kleuren zeer beperkt. Nu kunt u kiezen uit meer dan 100 kleuren! Ook de naalden hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Omdat er momenteel veel verschillende soorten naalden zijn, kunnen we met verschillende technieken en effecten werken.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Beautyvit Huidverbetering Breda Princenhage permanente make up wenkbrauwen eyeliner lippen
De specialist gaat eerst met u een intake gesprek houden, hierin komt naar voren uw wensen de gezondheid de nabehandelingsinstructies. U krijgt een informed consent , hier moet u verschillende vragen beantwoorden. We kunnen dan kijken of dat het mogelijk is om de pigmentatie te ondergaan. 
Deze moet u ook ondertekenen. Er zullen verschillende stipjes op het gezicht worden aangebracht om de juiste pigmentkleur te bepalen. Iedereen heeft namelijk een andere ondertoon, bij de ene is de kleur heel mooi maar bij de andere kan de kleur groen of grijs op kleuren. Daarom testen wij dat altijd op de huid. Wij kijken ook naar de kleur ogen en haren.

We gaan eerst op het betreffende gebied een tekening maken hoe het gaat worden, tot we er samen over eens zijn dan gaan we pas beginnen met het pigmenteren. Er is ook een grote keuze aan soorten naalden waardoor we mooie effecten kunnen bereiken. Denk hierbij aan schaduw techniek, hairstroke techniek maar ook full lips.

Waarom PMU bij Beautyvit Huidverbetering
Wij zijn vanaf het jaar 2001 werkzaam met permanente make-up. Inmiddels hebben wij heel veel ervaring op dit gebied. Geregeld volgen wij master classen in binnen en buitenland en wij werken met de aller nieuwste apparatuur. Wij bezitten verschillende technieken zoals 3d hairstroke wenkbrauwen, eyeliners, full lips, schaduw effect wenkbrauwen, correcties van oude permanente make-up, pigmenteren witte pigmentvlekken, schoonheidsvlekje. Permanente make-up is een dagelijkse bezigheid bij ons in de salon en behandelen gemiddeld wel 15 klanten per week waardoor wij veel werkervaring hebben.Beautyvit Huidverbetering voldoet aan de strenge hygiëneregels van het Ministerie van Volksgezondheid en is daarom in het bezit van een verplichte vergunning.

         Erkend door
ggd

Na de behandeling
De eerste week zal de pigmentatie heel donker zijn!
Dit komt omdat de pigment nog boven op de huid ligt er is een wondje ontstaan er komt nog wat wond vocht en misschien bloed uit.
Tussen de vierde en vijfde dag valt het korstje er vanzelf af en dan zie je de werkelijke kleur.
De kleur neemt 40% af.
Het heeft altijd een week genezing van buiten af nodig en drie weken van binnen uit.
Hoe jonger je bent des te sneller het geneest.
Je mag pas na drie weken terug komen voor een nabehandeling.
De wenkbrauwen vervagen eerder omdat dit een bruin pigment is, deze moeten dan ook elk jaar opnieuw opgefrist worden voor het mooiste resultaat.
Eyeliner is vaak een veel donkerder pigment (zwart) en blijft dus ook langer zitten.
Gemiddeld heeft u bij een eyeliner pas na 2 a 3 jaar een opfrisbehandeling nodig.

Nazorginstructies voor thuis.
U krijgt na de behandeling een vitamine A en D gel mee naar huis waar u het betreffende gebied goed vet mee houd. Er zit natuurlijk toch een wondje wat moet genezen. De pigmenten moeten goed hechten in de huid. Als het korstje droog wordt kan het gaan scheuren en stukjes af brokkelen, doordat u het vet houd kan het ook niet gaan scheuren waardoor er minder pigmentverlies kan plaatsvinden. Dit gebruikt u ongeveer 5 tot 7 dagen na de behandeling. De gel is tevens ontstekingsremmend en verzorgend.

 

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren