mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

Permanente make-up eyeliner in Breda

Permanente make-up Eyeliner

Eyeliner kan zowel boven als onder aan worden gebracht. We kunnen de eyeliner dik maar ook dun aanbrengen het is maar net wat voor effect u wenst. Laat bijvoorbeeld tussen de wimpers een dun lijntje aanbrengen voor een natuurlijk effect waarbij uw wimpers wat voller lijken en uw ogen meer spreken. Of een wat breder lijntje, waardoor u het effect van een echte eyeliner heeft en niet meer hoeft te klungelen voor de spiegel. 

Veel mensen zich af vragen of de ogen geopend moeten blijven tijdens de behandeling? Het antwoord hierop is nee, u mag ze gewoon dicht doen. Wanneer uvan plan bent om uw ogen te laten liften, raad ik u aan om dit als eerste te laten doen .

Na de behandeling kan er irritatie of lichte zwelling 
optreden. U kunt dit verkoelen met een ijspakking. De zwelling is doorgaans binnen 48 uur weer verdwenen.
Blijf twee weken uit de zon en vermijd ook  de zonnebank en sauna.

Na de behandeling ontvangt u nazorginstructie, volg deze goed op voor het mooiste resultaat.
 


S
oorten eyeliners

Permanente Wimperverdikking

Wimperverdikking is een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en zorgt ervoor dat de wimperaanzet voller lijkt. Een subtiel lijntje is de perfecte basis voor uw verdere dag make-up en kan altijd nog extra worden aangezet voor bijvoorbeeld een avondmake-up.

IMG 3853

 

Permanente Eyeliner

Om uw oogopslag mooier en intenser te maken. Deze behandeling is geschikt voor elke leeftijd. Uw ogen zullen sprekender en intenser overkomen. Ook onder het oog wordt een subtiel randje gecreëerd. Er zijn verschillende technieken waaruit gekozen kan worden en er een natuurlijke tot een meer zichtbaarder resultaat ontstaat.

IMG 3852

Permanente Brede eyeliner

Dit is een eyeliner die mag opvallen! Ideaal voor diegene die elke dag een lijntje tekent.. Deze eyeliner geeft een volle open blik, laat de ogen stralen en kan de ogen een liftend effect geven. Ook kun je met deze eyeliner de ogen optisch groter laten lijken.

 Permanente make-up Breda princenhage Beautyvit Huidverbetering eyeliner

 

 

Permanente Eyeliner met wing

Een eyeliner met een wing heeft een verlenging aan het einde van uw oog met daar een opwaartse krul (wing). Deze eyeliner kan subtiel maar ook breed gemaakt worden en is perfect om het oog ook wat te liften. Met een wingeyeliner creëer je een open blik en lijken de ogen optisch groter en opener..

 

 

IMG 3866 

Permanente Geschaduwde eyeliner

Een eyeliner met een schaduw en bestaat uit twee tot drie kleuren, die van donker naar licht lopen. Deze eyeliner is geschikt voor mensen met een groot, bewegend ooglid. Deze eyeliner laat het bewegend ooglid optisch kleiner lijken maar geeft wel een open volle blik. Deze eyeliner is natuurlijk ook gemakkelijk omdat je geen oogschaduw meer hoeft aan te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren