mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

Permanente make-up Lippen in Breda

Permanente make-up Lipliner met schaduw
U kunt kiezen voor een ingeschaduwde lipliner .Een mooie strakke contour, welke gelijkmatig overvloeid naar de eigen lippen. Dit geeft een zachte uitstraling. Er is een uitgebreide keuze aan kleuren in frisse tinten. Alvorens de behandeling te starten wordt de liplijn eerst uitgetekend en kan elk gewenst model en/of correctie worden aagebracht.

 lip liner met schaduw beautyvit huidverbetering

 

Permanente make-up Full lips
Deze vorm van permanente make-up is ideaal voor lippen met weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen. Het lijkt net of u een lippenstift op heeft. De lippen kijken voller. Er zijn veel frisse kleurtinten om uit te kiezen.

full lips beautyvit huidverbetering

 

Permanente make-up Lipliner
Als permanente make-up wordt aangebracht bij de lipcontouren geeft dat een extra accent van de lippen. Heeft u bijvoorbeeld wat rimpeltjes op uw bovenlip? Dan geeft een strakke liplijn een verjongend effect. Wanneer u vrij smalle lippen heeft, kan een lipliner op het buitenste randje de lippen wat voller en groter maken. Alvorens de behandeling start wordt de liplijn uitgetekend en kunnen correcties worden uitgevoerd.

 

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren