Ons Team

     Team Beautyvit Huidverbetering

Team beautyvit Huidverbetering Princenhage Breda Prinsenbeek schoonheidssalon pedicuresalon permanente make up massage acne


Bianca van Haperen ( van der Steen)

Vanaf het jaar 2000 heb ik ervaring op het gebied van 
huidverbetering.
Na mijn MBO handel & parfumerie besloot
ik om een particuliere opleiding te gaan volgen als schoonheidsspecialiste op het IMKO te Breda.

Hier heb ik mijn stivas A (schoonheidsverzorging) behaald.

Daarna ben ik naar de particuliere school ESTHETICA te Breda gegaan en heb daar mijn volgende Diploma's behaald;
Pedicure, Diabetici (SEPVO), Visagie, IPT (instituut

praktijk trainingen). Tijdens mijn opleidingen ben ik ook gaan werken als schoonheidspecialiste.Bianca van der Steen Beautyvit Huidverbetering Breda Princenhage schoonheidsspecialiste permanente make up pedicure

Na mijn opleidingen ben ik verder gespecialiseerd in permanente make-up en heb mijn opleiding hiervoor bij Ecuri in Rotterdam gevolgd.
Vanaf 2001 ben ik hiermee
werkzaam mee en heb heel veel ervaring op dit gebied opgedaan. Daarna heb ik mij verder gespecialisserd in technieken alshairstroke, full lips, correcties en pigmentatie witte pigmentvlekken.

Beautyvit Huidverbetering voldoet aan de strenge hygiëneregels van het Ministerie van Volksgezondheid en is daarom in het bezit van een verplichte vergunning.

Tevens ben ik gespecialiseerd in Anti-Aging en Fractional Needling om verslapte wangen, lijntjes in gezicht en decolleté, harde en verkleefde littekens, kuiltjes door acne, grove poriën, striae, eenvoudig en snel te minimaliseren.

Daarnaast bieden wij ook Meso-Therapie in de salon met de Meso-gun, die in staat is om crosslinked hyaluronzuur in te sluizen. Lijntjes en rimpels worden opgevuld, wat direct een verbluffend resultaat geeft. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig.


 U kunt bij ons ook terecht voor het verwijderen van couperose en steelwratjes

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS, daardoor is vergoeding van diverse behandelingen door de zorgverzekeringen mogelijk.

Bij O.P.I. heb ik de opleiding gel en acryl nagels gevolgd.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in bruining. Ik kan u een advies geven over welk zonnetype u bent en welke producten daar het beste bij passen voor een optimale bruining en verzorging.
In onze salon werken we met airbrush tanning, om zo op een veilige manier een kleurtje te krijgen.

Uiteraard volg ik regelmatig merktrainingen, applicaties en bezoek ik congressen en beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
Voorheen heb ik 5 jaar in een schoonheidssalon gewerkt en twee jaar in een nagelstudio waar ik mijn ervaring op heb kunnen doen.

Mijn hart ligt bij de visagie, het opmaken van mensen, daarom ben ik in 2006 begonnen met een nieuwe visagie opleiding bij de bekendste school van Nederland MIEKE PETIET in Middelburg. In 2007 heb ik bij MIEKE PETIET in Amsterdam een masterclass visagie gevolgd, waarna ik aansluitend in 2008 bij MIEKE PETIET een
opleiding voor haarstyling heb gedaan. Door deze diploma's ben ik gespecialiseerd op het gebied van make-up en haarstyling. Hierdoor kan ik u een totaalplaatje aanbieden van make-up, haar en styling.

Sinds 24 juni 2004 sta ik ingeschreven bij de kamer van koophandel en sta ik als hoofd voor mijn zaak Beautyvit Huidverbetering.

 Cynthia Heeres - RijversCynthia heeres rijvers Beautyvit Huidverbetering Breda Princenhage Prinsenbeek bindweefselmassage pedicure

Na het behalen van mijn HAVO-diploma in 2005, ben ik de particuliere opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen bij ESTHETICA te Breda.

Sinds 2007 ben ik gediplomeerd Schoonheidsspecialiste, Pedicure, Visagist en Adviseur Cosmetica en Parfumerie.

Daarnaast heb ik de specialisaties aromatherapie, acné, bindweefselmassage, en elektrisch ontharen gevolgd.
Mijn hart ligt bij de huidverbetering, om samen tot een gewenst resultaat komen.

Mijn vak is mijn hobby en mijn passie, ik doe er dan ook alles aan om mijn kennis zoveel mogelijk up-to-date te houden.
De afgelopen jaren heb ik ervaring op mogen doen bij diverse schoonheidssalons, deze ervaring deel ik graag met u.

Graag zie ik u bij Beautyvit Huidverbetering!

 

 

 

 


 

 

 

   

  

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren