mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

atame puistjes jeugdpuistjes probleemhuid Breda princenhageIedere huid is anders. Iedere huid heeft een eigen structuur en reageert op een andere manier op interne processen of invloeden van buitenaf. Daarin treden vaak hinderlijke verstoringen op: jeugdpuistjes of vetpuistjes, vlekken, irritaties, uitdroging, roodheid, grove poriën. Oppervlakkige bestrijding van de problemen is dan niet genoeg. Het gaat vooral ook om het herstellen van de processen in de huid zodat er een nieuw, gezond evenwicht ontstaat. Daarin precies zit het geheim van Atamé. Dat pakt oorzaak èn gevolg aan. Met als merkbaar resultaat binnen zes weken een gavere, zuivere, levendige huid. Voor iedereen, man, vrouw, jong en oud.

Met Atamé is tobben over uw huid voorgoed afgelopen. Atamé maakt resoluut een einde aan jeugdpuistjes, irritaties en andere huidgevoeligheden. Dat heet schoonheid van Atamé. Mooi zijn met een stralende, gezonde, frisse huid.


De methode Atamé is in 1965 in Duitsland ontwikkeld door Dr.Herbert Beisler; van beroep apotheker en zeer actief in het ontwikkelen en produceren van specifieke huidverzorgingsproducten.

Atamé is een zeer hoogwaardig, enkelvoudig en volkomen natuurlijk product zonder minerale en synthetische werkstoffen. Het bevat natuurlijke conserveringsmiddelen en suiker als bindmiddel. Het is een balansproduct en het is dan ook zeer belangrijk het Atamè 3-stappenplan te volgen. Uw schoonheidsspecialiste kan u hierbij voorlichten en bij bestelling van Atamèproducten via deze site ontvangt u ook altijd een brochure met voorlichting. Om optimaal gebruik te maken van de producten is het regelmatig volgen van een behandeling met dieptereiniging in de praktijk aan te bevelen. Maak een afspraak, of vraag om een productadvies.

Atamé is een huidverzorgingstonic, samengesteld uit zeer werkzame, plantaardige stoffen. De aanpak van huidaandoeningen met Atamé is heel eenvoudig: u gebruikt slechts één product, de huidverzorgingstonic. Er zijn verschillende varianten, aangepast aan het huidtype en/of aan de aard van de problemen. Zo richt Atamé zich heel precies van uw persoonlijke problematiek. Daarnaast, en dat geldt voor alle varianten, maakt Atamé de huid glad, zacht en elastisch. maar werkt ook perfect als dagelijkse dieptereiniging voor een normale huid.    

atame producten probleemhuid puistjes jeugdpuistjes Breda princenhage

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren