mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

lycon waxing harsen breda princenhage

Harsen met Lycon
Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxed met de mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten die zijn aangevuld met aromatische oliën. Waxing met Lycon levert een super resultaat! De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel. Bovendien kan de hars gebruikt worden op lage temperaturen. Wel zo comfortabel voor de te behandelen huid

Het assortiment
Het assortiment van Lycon bestaat uit drie soorten hars: de hot-wax, de strip-wax en de lycojet-harsen. Voor grotere gebieden, waar het haar iets langer is, is de Lycon Strip ontwikkeld en voor kort en breekbaar haar is de Lycojet wax weer geschikt. Deze hars kan ook veel dunner worden aangebracht. De Hot wax ten slotte, is geschikt voor gevoelige lichaamsdelen en korte haren. Al vanaf 1 mm lengte kunnen de haren met deze hars worden verwijderd.

Voordeel van alle harsen is dat ze een lage smelttemperatuur hebben, wat aangenaam is voor de klant. Bovendien kan er meerdere keren op dezelfde plek (wel 5 tot 6 keer) worden geharst zonder irritatie te veroorzaken. Ook binnen het assortiment is er keuze aan harssoorten. Bij de Hot waxes vind je bijvoorbeeld harsen met mooie kleuren, namen en ingrediënten als Olive (met olijfolie) Rosette (met rozenolie), Manifi co (met sandelhout en speciaal voor mannen) of So Yummy (chocola) en SoBerry (aardbeien).

Waarom harsen?
Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Uitleg
Eerst zal de schoonheidsspecialiste je huid ontsmetten. Dan brengt ze een flinterdun laagje olie op je huid aan, waardoor de wax alleen aan het haar kleeft, en niet aan je huid. Dat bespaart je een hoop ongemak! De wax brengt ze aan met spatels en vervolgens trekt ze met een snelle handbeweging de wax van je af. Dan brengt ze een lotion aan die kalmeert en de lege haarzakjes laat dichttrekken en ten slotte zal ze je huid nabehandelen met een cooling gel.

Wij gebruiken heerlijk ruikende producten van topkwaliteit waardoor wij snel kunnen werken, met perfect resultaat!

lycon waxing harsen producten Breda princenhage

 

 

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren