Sothys Seizoensmake-up Najaar/Winter 2018-2019

Sothys Echappée parisienne

Sothys make up collectie 2018 2019 echappee parisienne Beautyvit Huidverbetering Breda Princenhage Schoonheidssalon Rijsbergen Prinsenbeek Effen Seizoen

 

 Een make-upcollectie geinspireerd op de glamour en elegantie van Parijs.

De collectie bestaat uit 5 nieuwe make-upproducten

Sothys Herbstkollektion 20     Stylo ombre a paupiéres (Eyeshadow Pencil)
     Taupe étincelant


     Goudachtig taupe met een prachtige glans. Crèmetextuur welke zich goed laat blenden      met een lang houdbare finish en medium dekking. Achterzijde bevat een puntenslijper om de punt
     altijd optimaal te houden.

     Calligraphy Eyeliner
     Noir essentiel


     Viltstiftpunt, welke het gemakkelijk maakt zeer nauwkeurig te werken. Ligt prettig in de hand. Droogt mat op en is wrijfvast (niet waterproof)


Sothys Herbstkollektion 16Poudre Sourcils
10-Taupe universel (assige toon, geschikt voor lichte wenkbrauwen)
20- Brun universel (donkere bruintoon voor donkere wenkbrauwen)

Twee intense kleuren die zich aanpassen aan de natuurlijke tint van de wenkbrauwen. Ze zijn zowel nat als droog te gebruiken.
 
Sothys Herbstkollektion 12Rouge intense Sothys
236- Bois de Rose Vaugirard 
340- Prune République 


Lipstick in een vernieuwd jasje. Aluminium behuizing met magneetsluiting maakt openen en sluiten nog gemakkelijker.

Bois de Rose Vaugirard is een intens glanzende kleur van rozenhout met een zijdeachtige finish en medium dekking.
Prune République heeft een matte finish in pruimenpaars met een hoge dekking.
 
 
 
 
 
Vernis Sothys


Bezwijk voor deze nieuwe intense en stralende tint, die precies past bij de Rouge mat Sothys prune République. Verrijkt met vitamine B5, C en E.

Sothys Herbstkollektion 7

Hoe creëert u de nieuwe Echappée parisienne look?

SUBLIMEER UW OOGOPSLAG!
1. Breng eerst met het Universeel zwart oogpotlood een lijntje aan langs de bovenste en onderste wimperrand, over de hele lengte. Maak een heen-en weergaande beweging met de schuimapplicator om te vervagen. Breng vervolgens een lijntje aan op de bovenste en onderste waterlijn en vervaag.

2. Breng et Sothys Oogschaduwpotlood aan op heel het bewegende ooglid met de precieze, afgerone punt en vervaag vervolgens met het oogpenseel 20. Verhelder de oogopslag door een stipje aan te brengen in de binnenste ooghoek.

3. Structureer de oogopslag met de Kalligrafeer eyeliner voor een intensere blik. Breng de eyeliner met de soepel stift zorgvuldig aan langs de bovenste wimperrand, vanaf het midden van het ooglid naar de buitenkant.

4. Tot slot accentueer de oogopslag door met het Oogschaduwpotlood een lijntje dicht langs de onderste wimperrand te trekken tot aan de buitenkant van de pupil.

TEKEN UW WENKBRAUWEN!
1. Vul met het Wenkbrauwpotlood vanaf de aanzet van de wenkbrauw eerst de dunne plekjes van de wenkbrauw op met korte gearceerde streepjes van beneden naar boven.
Perfectioneer vervolgens over de hele lengte met lichte effleurages om de wenkbrauw vorm te geven.

2. Breng vervolgens met de schuine punt van het Wenkbrauwpenseel het Wenkbrauwpoeder aan van boven naar beneden om de wenkbrauw voller en dikker te maken.

3. Vervaag het product vervolgens met het Wenkbrauwpenseel door te borstelen vanaf de bovenkant van de aanzet richting de punt.

VERFRAAI UW LIPPEN!
Een nieuwe verpakking met nog altijd een chic en elegant design! Laat u verleiden door deze twee nieuwe tinten Lippenstift voor een ultrageraffineerde en glamour make-up!
Een nieuwe, schitterende en gesofisticeerde rozenhouttint Rouge intense Sothys, met een gesatineerde finish voor gladde en comfortabele lippen! Een nieuwe verleidelijke pruimtint Rouge mat Sothys, met een intens matte finish voor fluweelzachte lippen. Rechtstreeks op de lippen aanbrengen of met behulp van een lippenpenseel. 

DE FINAL TOUCH VAN UW LOOK
Bezwijk voor de nieuwe intense en stralende tint Vernis Sothys, die precies past bij de Rouge mat Sothys prune République.

TIP VAN SOTHYS
Fixeer uw teint de hele dag lang met de Teint transparant in zijn nieuwe moderne en chique doosje!
Het ideale product in alle omstandigheden.

De transparante hoge definitie textuur en de universele tint maken er een poeder van die perfecte finish geeft.

De make-up is gefixeerd en blijft langdurig mooi.
Dit poeder na de concealer en foundation aanbrengen met een Poederkwast.
 
Sothys make up collectie 2018 2019 echappee parisienne Beautyvit Huidverbetering Breda Princenhage Schoonheidssalon Rijsbergen Prinsenbeek Effen

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren