mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

100% op maat

De Elixers: voedende oliën die de huid zacht en satijnachtig maken en delicaat parfumeren. Voor dagelijks gebruik of voor het uitvoeren van massages.

  1. Citroen en petitgrain: Fris en stimulerend.
  2. gommageVanille en sandelhout: Betoverend en zoet.
  3. Sinaasappelbloesem en cederhout: muskusachtig en houtachtig.


    sothys parfum fragipani pruim beautyvit breda

 

  Eau Parfumée Frangipanier et Prune

Reis naar de tropen met Eau parfumée Évasion Fleur met frangipani en pruim. Een sensuele en zachte geur die is opgebouwd rondom bloemachtige, exotische en tropische geurnoten. Frangipani & pruim.


mousse cushion frangipani sothys beautyvit breda body 

 

 Mousse hydratante cushion Frangipanier et Prune

Deze Mousse hydratante cushion nodigt u uit een reis te maken, dankzij de bloemachtige en tropische geur. De luchtige en romige textuur dringt snel in de huid en zorgt voor een mat eindresultaat terwijl de huid in een hydraterend bad wordt ondergedompeld.

 

parfum groene thee vijg sothys body beautyvit breda

Eau Parfumée Thé vert & figuier


Wandel
door het hart van de Provence dankzij Eau parfumée Évasion Thé vert et figuier. Een frisse en stimulerende geur die is opgebouwd rondom fruitige, groene en houtachtige geurnoten. Groene thee & vijg. Sublimateur express pieds et mains thé vert & figuiersothys scrub mains pieds sublimateur groene thee vijg handen en voeten body beautyvit breda

Deze Sublimateur express mains & pieds évasion Thé vert et figuier, verrijkt met suiker en katoenolie, exfolieert en voedt de huid om deze beter te sublimeren.

De voordelen van Sothys: zet het product op uw wastafel voor een gemakkelijk dagelijks gebaar.

Schudden voor gebruik. Groene thee & vijg.

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren