mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

Ovale Parfait Sothys Behandeling verslapte kaaklijn & Sérum

behandeling verslapte kaaklijn Ovale parfait van Sothys Beautyvit Huidverbetering

Ovale Parfait Behandeling

Het gezicht is het toonbeeld van expressie. Een perfect gezichtsovaal en een veerkrachtig gelaat vormen daarom een van de grootste doelen naar een harmonieus en zichtbaar jonger gezicht.

Het Ovale Parfait programma van Sothys gaat de biologische problemen van deze specifieke zone van het gezicht te lijf. Denk hierbij aan huidverslapping, migratie van het vet naar de onderkant van het gezicht en zware, opgeblazen gelaatstrekken.

De Ovale Parfait behandeling ziet er als volgt uit:

Allereerst worden de ogen, lippen het gelaat en de hals gereinigd met een aangepaste milk en lotion, geschikt voor uw huidtype. Na de reiniging wordt de gommage exfoliant aangebracht, deze verwijdert de verhoornde cellen van de kaakcontour, de hals en het decolleté.

Vervolgens wordt de huid verstevigd, door het aanbrengen van het sérum jeunesse ovale parfait. Dit serum wordt met een speciale techniek aangebracht op het kaakcontour, de hals en het decolleté en wordt vervolgens met verstevigende massagegrepen goed in gewerkt voor optimaal resultaat.

De volgende fase is het glad strijken van het gezichtsovaal. Dit wordt door middel van een gel-masker bereikt, met een frisse en zachte textuur. De papillenlaag wordt versterkt, de veerkracht wordt behouden en de huid wordt glad gestreken.

Over het gel-masker wordt een veerkrachtig masker aangebracht. Deze wordt versterkt door een gaasje, wat de huid strak trekt en een liftend effect geeft.

Aan het einde van de behandeling wordt nogmaals het sérum jeunesse ovale parfait aangebracht met de voorgeschreven technieken, voor optimaal resultaat. Over het serum wordt een aangepaste crème aangebracht als afsluiting van de behandeling.

Het is mogelijk om deze behandeling te combineren met een instituutbehandeling van Sothys of u kunt deze behandeling in een kuur uit laten voeren ( elke week een behandeling, 3 weken lang )

Serum jeunesse ovale parfait Sothys Beautyvit huidverbetering Breda

Serum Jeunesse Ovale Parfait

Het serum is speciaal gecreëerd voor mensen vanaf 25 jaar, die de jeugdigheid van het gezichtsovaal en decolleté willen behouden. Het gezichtsovaal is opnieuw getekend, de gezichtscontouren blijven behouden en het decolleté zichtbaar gladder. Deze wordt na het reinigen aangebracht, met daaroverheen de dagelijkse crème.

Het serum is geïnspireerd op twee dermo-esthetische technieken: liftdraden en ultrageluid. Actieve werkstoffen: Peptiden M3.0, om de synthese van collageen een boost te geven, een doeltreffende en duurzame dermisstructuur te garanderen, het gezicht te liften en weer textuur en veerkracht te geven.

Om optimaal resultaat te verkrijgen, is het belangrijk dat u op een goede manier het serum aanbrengt. In het volgende filmpje van Sothys worden deze handelingen getoond: 

 

Bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen voor een gratis advies.

076-5223838 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn gevestigd In Breda in Princenhage, Noord - Brabant nabij Prinsenbeek, Etten-leur, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Ulvenhout, Rijsbergen, Zundert, Effen, Dongen, Bavel, Chaam, Dorst, Rijen en Gilze

Lees ook onze vorige blog: 

Lichaamsproducten Sothys

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren