mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

 

 

Een ontspannende Oriëntal massage in Breda laat u gedachten reizen naar  India.

Een ontspannend ritueel wat geïnspireerd is op Azië. We beginnen met een peeling van de rug met gemberbalsem. Daarna gaan we met stenen die uit Balie komen omhult met een katoenen doek met kruiden ( Gember, Mandarijn, Kruidnagel, Nootmuskaat) die ondergedompeld zijn in warme cacao boter en marula olie masseren.

Een ontspannende oriëntal massage in Breda.

Deze massage is volgens Indiase traditie.
u kunt een keuze maken uit:

 

ontspannende massage breda

Waarom een ontspannende oriëntal massage?

Heeft u last van stress?
Zit u veel in dezelfde houding?
Doet u veel werken achter de computer?
Moet u vaak zware dingen tillen, en tilt u verkeerd?

Dit kunnen oorzaken zijn van rugklachten, of vast zittende spieren.
Er zullen melkzuren opgehoopt zitten in uw spieren die flinke knopen kunnen veroorzaken.
Door dit te laten masseren ga je ervoor zorgen dat de knopen kapot gemaakt worden en kleiner worden. Ook zorg je voor betere doorbloeding waardoor de afvalstoffen weer goed worden afgevoerd. Dus veel water drinken naar een massage is essentieel, dit is om de afvalstoffen nog beter af te voeren.

 

Een ontspannende Oriëntal massage in Breda laat u gedachten reizen naar  India.


Maar een massage geeft ook een ontspanning aan uw spieren.
Waardoor u heel lekker gaat relaxen.
De geur speelt ook een belangrijke rol.
Als u de kruidige kruiden van deze massage ruikt, en de warmte voelt van de warme stenen met een oosters muziekje op de achtergrond waant u zich in India.
U bent totaal ontspannen na deze massage.

Heeft u nog vragen kunt u ons altijd bellen of mailen 076-5223838 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees ook onze vorige blog >> wilt u ook bruin worden zonder zon en wat niet schadelijk voor de huid is ? :https://www.beautyvit.nl/nieuw/Beautyvit-Huidverbetering-Blog/wilt-u-ook-een-mooi-bruin-kleurtje.html

Wij zijn gevestigd in Breda in het gezellige Princenhage dit ligt in Noord brabant vlakbij Etten-leur, Prinsenbeek, Dongen, Dorst, Rijen, gilze, Tilburg.

 

 

 

 

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren