Verstevigende bindweefselmassage gezicht en lichaam Breda 
Beautyvit Huidverbetering Princenhage

De huid heeft voedingsstoffen uit het bloed nodig om elastisch en jong te blijven. Het is daarom van belang dat er genoeg bloed door je huid stroomt. 
Wanneer je een rood hoofd krijgt, betekent dit dat je huid in ieder geval genoeg zuurstof toegevoerd krijgt. Wanneer dit niet het geval is, kan je huid de nodige energie missen en last hebben van blokkades. Ook afvalstoffen kunnen minder goed afgevoerd worden, wat ervoor kan zorgen dat je sneller rimpels krijgt.

bindweefselmassage Beautyvit Huidverbetering Breda huidverbetering strakke huid gezicht lichaam rug 1

Verstevigende bindweefselmassage gezicht en lichaam Breda Beautyvit Huidverbetering Princenhage

 Tijdens een bindweefselmassage wordt gebruik gemaakt van diepe en middeldiepe massagetechnieken. De middeldiepe technieken geven de middelste huidlaag, de lederhuid, een boost. De bindweefselcellen vervormen hierdoor en als reactie wordt de diepere huidlaag, de onderhuid, aangezet tot vernieuwing. Dit betekent dat de fibroblasten in de onderhuid gestimuleerd worden om hun werk te gaan doen. Verklevingen in de huid (de opperhuid zit vast aan de onderhuid) kunnen fijne lijntjes veroorzaken, wanneer deze huidlagen van elkaar worden losgemaakt, worden fijne lijntjes verminderd en ziet de huid er jonger uit.

Fibroblasten zijn vezels in de huid die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine, wat de huid steviger en soepeler maakt.

Bindweefselmassage zorgt dus voor de stimulatie van huidverbetering. Resultaat is niet na één behandeling al te zien, dit gaat altijd in kuurverband. Daarnaast is het ook belangrijk om deze behandeling na de kuur alsnog bij te houden.

“Bindweefselmassage is de sportschool voor de huid. 
Eén keer trainen zet ook geen zoden aan de dijk.”

De eerste behandeling is meestal het heftigst omdat de huid dan nog erg vast kan zitten, dit zijn de zogenaamde verklevingen. De huid wordt een half uur lang stevig gemasseerd en dat voel je op de ene plek heftiger dan op de andere. De doorbloeding wordt gestimuleerd, wat resulteert in het rood worden van de huid, een warm gevoel, tot zelfs spierpijn! Omdat de massage ook na de behandeling nog doorwerkt, kan de huid de volgende dagen wat beurs aanvoelen, echter neem dit gevoel langzaam aan af.

De tweede en volgende behandelingen zijn over het algeheel al een stuk minder gevoelig. Je weet wat je kan verwachten en went hieraan. Daarnaast reageert de huid sneller op de massage. Er zal dus eerder een rode gloed ontstaan.

Bindweefselmassage wordt het beste in kuurverband gegeven, waarna na een aantal behandelingen, afhankelijk van de huid, zichtbaar resultaat te zien is. Een kuurverband bestaat uit minimaal 6 behandelingen en is als volgt opgebouwd:

  • 3 weken lang 1x per week een bindweefselmassage
  • 3 weken rust (de massage werkt dan nog door)
  • 3 weken lang 1x per week een bindweefselmassage

Na 6 behandelingen wordt geëvalueerd of het gewenste resultaat is bereikt. Zo niet, dan volgen er meer behandelingen in dezelfde frequentie als de eerste keer. Is het gewenste resultaat wel bereikt dan volstaat het om dit te onderhouden door eens in de vier, zes of acht weken een bindweefselmassage te ondergaan. Uiteraard kan de bindweefselmassage dan als aanvulling op uw reguliere gezichtsbehandeling worden gegeven, maar ook als aparte behandeling.

Een losse bindweefselmassage bestaat uit:

bindweefselmassage Beautyvit Huidverbetering Breda huidverbetering gezicht benen rug sinaasappelhuid panniculose cellulitis
Verstevigende bindweefselmassage gezicht en lichaam Breda Beautyvit Huidverbetering Princenhage

Naast de bindweefselmassage voor het gezicht, is deze er ook voor de benen en de rug! Veel dames hebben last van panniculose, in de volksmond sinaasappelhuid. Dit is een ophoping van beschadigde vetcellen in de benen. Dit betekent dat het vet niet in de cellen blijft, maar tussen het weefsel in de huid komt, vandaar de deukjes in de huid.

Tijdens de massage van de benen of de rug wordt het los gelaten vet weggemasseerd, en de overige vetcellen gestimuleerd tot celvernieuwing. Hierdoor worden de cellen sterker en zullen ze minder snel kapot gaan. Daarnaast worden net als in het gezicht de fibroblasten aan het werk gezet voor het verstevigen van de huid.

Verstevigende bindweefselmassage gezicht en lichaam Breda Beautyvit Huidverbetering Princenhage

Bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen voor een gratis advies.

076-5223838 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bindweefselmassage massage bindweefsel rug gezicht benen Beautyvit Huidverbetering Breda

Wij zijn gevestigd In Breda in Princenhage, Noord - Brabant nabij Prinsenbeek, Etten-leur, Roosendaal, Oosterhout, Tilburg, Ulvenhout, Rijsbergen, Zundert, Effen, Dongen, Bavel, Chaam, Dorst, Rijen en Gilze

Lees ook onze vorige blog: 
https://www.beautyvit.nl/blog/43-specials/209-het-valentijnscadeau-voor-uw-geliefde-bij-beautyvit-huidverbetering

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren
echo'https:Zip Locksmith';