mobile fish and chip van oxford casus app zum handy orten iphone app espion come trovare un nome dal numero di cellulare

 

Boekt u nu uw instituutbehandeling ontvangt u GRATIS
een Gelee Micellaire demaquillant 35 ml
t.w.v. 7,50

2020 product seizoensbehandeling lente zomer gelce micellaire lr 1

  • rijk aan micellen met reinigende eigenschappen
  • verwijderd in een enkel gebaar onzuiverheden, make-up
  • een niet vettige gel-textuur met een fruitig parfum van framboos en zwarte bessen                         

 aanbrengen met een watje of vingertoppen op de droge huid, gelaat, ogen en hals, verwijderen met een watje en laten drogen.

 deze actie is geldig op de volgende behandelingen:

 

Beautyvit Huidverbetering Breda Princenhage Rijsbergen Effen Prinsenbeek schoonheidssalon Sothys Jeunesse verjonging anti age versteviging gelaatsbehandeling gezichtsbehandeling massage

 

Jeunesse

Een behandeling gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en huidverslapping.

Aan de hand van 5 hoofdetappen en maar liefst 8 specifieke formules ervaart u de doeltreffendheid van Sothys in combinatie met ontspanning en deskundige zorg voor een zichtbaar jongere huid.

 

Hydra jeunesse sothys Beautyvit huidverbetering Breda

 

Hydra 3 ha

een behandeling die u onderdompeld in een intens hydraterend bad, dankzij de intensief hydraterende behandeling Hydra 3Ha hyaluronic acid.

Deze excellente behandeling is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hydratatiebehoeften van elke huid: een specifiek protocol in 6 fasen, met de exclusieve massage handelingen digi-estétique en hydraterende actieve bestanddelen van de laatste generatie.

model detox energie

Detox energie

een behandeling  om de huid nieuw leven in te blazen en haar te helpen zich in alle omstandigheden te beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, verantwoordelijk voor een versnelde huidveroudering.

 

Inloggen WebshopWachtwoord vergeten?

Registreren